about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

وزارت دادگستری ایالات متحده از فروش سرمایه‌گذاری‌های گوگل در هوش مصنوعی صرف نظر کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، وزارت دادگستری ایالات متحده (DOJ) تصمیم گرفته است از پیشنهاد قبلی خود برای وادارکردن آلفابت، جهت فروش سرمایه‌گذاری‌های خود در شرکت‌های هوش مصنوعی، از جمله سهام خود در انتروپیک (Anthropic) صرف‌نظر کند.

وزارت دادگستری ایالات متحده اکنون استدلال می‌کند که محدودکردن سرمایه‌گذاری‌های هوش مصنوعی گوگل ممکن است منجر به عواقب ناخواسته در بخش هوش مصنوعی شود که به‌سرعت در حال تغییر است.

درحالی‌که این حرکت نشان‌دهنده تغییر رویکرد دولت است، وزارت دادگستری و 38 دادستان کل ایالت به پرونده ضد انحصار خود علیه گوگل ادامه می دهند. آنها اعلام کردند که گوگل یک انحصار غیرقانونی در بازار جستجو دارد و رقابت را مخدوش می کند.

گوگل به‌شدت با این ادعاها مخالفت و اعلام کرده است که این اقدامات به مصرف‌کنندگان، اقتصاد و امنیت ملی آسیب می‌رساند. این شرکت همچنین در حال برنامه‌ریزی برای اعتراض به پیشنهادها است.

به‌عنوان بخشی از این تحقیق، آخرین پیشنهاد وزارت دادگستری آمریکا این است که گوگل هر گونه سرمایه‌گذاری آتی در زمینه هوش مصنوعی مولد را به دولت اطلاع دهد، اقدامی که هدف آن محدودکردن تمرکز بیشتر قدرت در این بخش است.

منبع:

تازه ترین ها
تصویب
1405/04/02 - 10:13- هوش مصنوعي

تصویب طرح ملی هوش مصنوعی در سرزمین‌های اشغالی

رژیم صهیونیستی طرح ملی هوش مصنوعی را با هدف تبدیل شدن به قدرت برتر فناوری تصویب کرد.

واگذاری
1405/04/02 - 10:02- آسیا

واگذاری حاکمیت دیجیتال ارمنستان به آذربایجان

ارمنستان اعلام کرد که طی یک توافق‌نامه، داوطلبانه حاکمیت دیجیتال را به آذربایجان واگذار می‌کند.

انتقاد
1405/04/02 - 09:45- تلگرام

انتقاد دوروف از مسدودسازی تلگرام در هند

بنیان‌گذار پیام‌رسان تلگرام تأکید کرد که این اقدام میلیون‌ها کاربر عادی را متضرر کرده و تأثیر چندانی در جلوگیری از افشای سؤالات امتحانی نداشته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.