about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

. Anonymous فیلیپین پس از تظاهرات 5 نوامبر کار خود را با راه اندازی حملات سایبری علیه وب سایت‌های مختلف دولتی شروع کرد

موسسه خبری سایبربان: هکرها از سراسر جهان در حال آماده شدن برای اعتراضات آنلاین می‌باشند.  Anonymous فیلیپین پس از تظاهرات 5 نوامبر کار خود را با راه اندازی حملات سایبری علیه وب سایت‌های مختلف دولتی شروع کرده اند. هکرها تعدادی از وب سایت دولتی را با پیام " ضد فساد " مخدوش کرده اند.

آنها بیان کردند که: " ما برای این هک عذرخواهی می‌کنیم، اما این تنها و ساده‌ترین راه ما است که می‌تواند پیام ما را به شما منتقل کند، برادران و خواهران عزیز که از ظلم و ستم و این دموکراسی کاذب خسته شده اید و از این دولت و سیاستمداران خسته شده اید، آنها کسانی هستند که تنها در مورد خودشان فکر می‌کنند."

" دولت، در بسیاری جهات، شهروندان فیلیپینی را عذاب داده است. ما از خیلی چیزها، که آنها وعده داده اند محروم شده ایم؛ چیزی که قهرمانان گذشته وعده داده اند را به ما بدهید. یادآوری می‌کنیم که در یک دولت، انصاف و عدالت و آزادی بیش از کلمات دیگر کاربرد دارد. "

لیست وب سایت‌های مخدوش شامل کمیسیون بیمه، دفتر بازرسی، سفارت فیلیپین در سئول، و سایت‌های مختلف متعلق به شهرها، شهرداری‌ها و سایر سازمان‌های دولتی است. هکرها یک لیست کامل از وب سایت‌های مخدوش شده را در صفحه فیس بوک خود منتشر کردند. علاوه  بر وب سایت‌های مخدوش شده ، هکرها  حملات DDOS را نیز راه اندازی کردند. اهداف حملات DDOS  شامل اداره گمرک، پلیس ملی فیلیپین، گروه تشخیص و تحقیقات جنایی ، کنگره، وزارت کشور و دولت محلی می‌باشد.

دولت از هکرهای ناشناس فیلیپین خواست که از راه اندازی حملات سایبری علیه وب سایت‌های دولتی جلوگیری کند، و بیان کردند حل این مشکلات راه‌های دیگری نیز دارد که از طریق آن می‌توانید نظرات خود را ابراز نمایید.

حدود 40 وب سایت مورد هدف قرار گرفتند که برخی از آنها عبارتند از:
 

hxxp://www.philembassy-seoul.com/
hxxp://www.pasigcity.gov.ph/
hxxp://www.pateros.gov.ph/
hxxp://www.insurance.gov.ph/UserPictures/index.html
hxxp://candoncity.gov.ph/
hxxp://braulioedujali.gov.ph/
hxxp://spda.gov.ph/
hxxp://3rddistrictoflaguna.com/
hxxp://bansud.gov.ph/
hxxp://gloria.gov.ph/
hxxp://magarao.gov.ph/
hxxp://bolinao.gov.ph/home/
hxxp://kalingaprovince.com/
hxxp://kalinga.tabuk.gov.ph/
hxxp://tabuk.gov.ph/
hxxp://www.vigancity.gov.ph/
hxxp://mgbcar.ph/
تازه ترین ها
افزایش
1405/04/02 - 15:07- اروپا

افزایش حذف محتوای نفرت‌پراکنی آنلاین در اسپانیا

رصدخانه نژادپرستی و بیگانه‌هراسی اسپانیا، بیش از 31 هزار مورد نفرت‌پراکنی و محتوای تبعیض‌آمیز را در رسانه‌های اجتماعی شناسایی کرد.

تحلیل
1405/04/02 - 14:40- سایرفناوری ها

تحلیل بنیاد دیده‌بان اینترنت در مورد فناوری‌های تشخیص کودک‌آزاری

بنیاد دیده‌بان اینترنت، تحلیل جدیدی را برای شناسایی محتوای سوءاستفاده جنسی از کودکان منتشر کرده است.

محدودیت
1405/04/02 - 13:40- هوش مصنوعي

محدودیت استفاده از هوش مصنوعی در مدارس ابتدایی نروژ

نروژ استفاده از هوش مصنوعی مولد را در مدارس ابتدایی، به طور قابل توجهی محدود می‌کند.