about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

در پی یک حمله به پالایشگاه نفت بندر عباس، چند نفر مصدوم و یک نفر جان خود را از دست داد.کارشناسان سایبری ما این اقدام را در جواب توقیف نفتکش آمریکایی توسط ایران می دانند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ قبل از ظهر امروز حدود ساعت 11 بر اثر انفجاری در یکی از کوره‌های پالایشگاه بندر عباس رخ داد که بر اثر این انفجار تعدادی از کارگران مصدوم و یک نفر نیز جان باخت.

پرداختن به این موضوع بسیار مهم است چرا که این حادثه  درست یک روز بعد از توقیف کشتی نفت کش آمریکایی در دریای عمان و ضبط محموله نفتی آن صورت گرفنه است.

قوه قضاییه پیش از این اعلام کرده بود، با پیگیری‌های حقوقی انجام گرفته توسط وکیل پرونده بیماران پروانه‌ای، در نهایت دادگاه حقوقی روابط بین‌الملل (شعبه ۵۵) تهران دستور توقیف محموله نفتی آمریکایی کشتی ADVANTAGE SWEET در خلیج فارس را صادر کرده و محموله این کشتی توقیف شد و متعاقبا دستورات لازم در جهت تخلیه محموله نفتی صادر خواهد شد. ارزش محموله این کشتی را بالغ بر 50 میلیون دلار تخمین زده اند.

بنابراین حمله امروز به پالایشگاه نفت بندر عباس را می توان شروعی بر سلسه اقدامات خرابکارانه و تلافی جویانه در راستای توقیف کشتی «ادونتج سوئیت» از طرف رژیم آمریکا و حامینش برشمرد.

جمهوری اسلامی ایران طبق قوانین بین المللی، حق پاسخ گویی به هرگونه حملات به زیر ساخت هایش را محفوظ می داند و در زمان مقتضی اقدام خواهد نمود.

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.