about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

بانک مرکزی امارات متحده عربی میزبان سمینار امنیت سایبری و دومین مانور امنیت سایبری برای بانک‌های مرکزی کشورهای عضو بریکس بود.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ بانک مرکزی امارات متحده عربی (CBUAE) در اقدامی برای تقویت حفاظت سایبری جهانی و حفظ ثبات مالی، سمینار امنیت سایبری و دومین مانور امنیت سایبری برای بانک‌های مرکزی کشورهای عضو بریکس را برگزار کرد. این رویداد دو روزه که با همکاری ریاست برزیل بریکس در سال ۲۰۲۵ برگزار شد، در مرکز نوآوری مؤسسه مالی امارات (EIF) در دبی برگزار شد.

این رویداد سطح بالا، کارشناسان امنیت سایبری از بانک‌های مرکزی کشورهای عضو بریکس را برای شرکت در بحث‌های سازنده و تمرین‌های عملی گرد هم آورد. تمرکز اصلی این سمینار، بحث و بررسی تهدیدات احتمالی آینده ناشی از فناوری‌های پیشرفته بود.

از طریق مانور امنیت سایبری، اعضای بانک‌های مرکزی شرکت‌کننده در معرض حملات سایبری شبیه‌سازی‌شده و طراحی‌شده ویژه قرار گرفتند که به آنها امکان داد تا قابلیت‌های واکنش در لحظه خود را ارزیابی و نقاط قوت و زمینه‌های بهبود را شناسایی کنند و همچنین دیدگاه‌هایی در مورد تکنیک‌های مؤثر و بهترین شیوه‌ها برای افزایش تاب‌آوری کلی زیرساخت‌های مالی جهانی به اشتراک بگذارند.

ابراهیم عبید الزابی (Ebrahim Obaid Al Zaabi)، معاون بانک مرکزی امارات در امور سیاست‌های پولی و ثبات مالی، گفت:

«تحول سریع فناوری و تهدیدات سایبری، نیازمند یک استراتژی دفاعی جمعی و پیشگیرانه است. این ابتکار، تعهد بانک مرکزی امارات به مدیریت ریسک پیشگیرانه و همکاری بین‌المللی برای مبارزه با تهدیدات سایبری فزاینده و پیچیده‌ای نشان می‌دهد که بخش مالی را هدف قرار می‌دهند. با به اشتراک گذاشتن دانش و آزمایش قابلیت‌های مشترکمان، هدف ما محافظت از سیستم‌ها و ثبات مالی در برابر خطرات پیچیده است.»
 

منبع:

تازه ترین ها
همکاری
1405/04/22 - 15:35- هوش مصنوعي

همکاری سازمان بین‌المللی کار و اتحادیه اروپا در زمینه هوش مصنوعی

سازمان بین‌المللی کار و اتحادیه اروپا همکاری در زمینه هوش مصنوعی و مشاغل را تعمیق می‌کنند.

سومین
1405/04/22 - 15:18- هوش مصنوعي

سومین گفتگوی دیجیتال اتحادیه اروپا و استرالیا

زیرساخت‌های هوش مصنوعی، امنیت سایبری و اتصال امن، محورهای اصلی سومین گفتگوی دیجیتال اتحادیه اروپا و استرالیا بود.

شکاف
1405/04/22 - 14:47- هوش مصنوعي

شکاف جنسیتی هوش مصنوعی در جنوب آسیا

مطالعه یونسکو شکاف جنسیتی هوش مصنوعی در جنوب آسیا را برجسته می‌کند.