about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

رئیس جمهور فیلیپین از ارتش این کشور خواست تا قابلیت‌های امنیت سایبری را تقویت کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ در میان تهدیدهای در حال ظهور برای ثبات و حاکمیت فیلیپین، رئیس جمهور مارکوس (Marcos) از ارتش فیلیپین خواست تا قابلیت‌های امنیت سایبری خود را تقویت کند و با پیشرفت‌های سریع فناوری همراه شود.

مارکوس در سخنرانی گیلبرت تئودورو (Gilbert Teodoro)، وزیر دفاع فیلیپین، در خلال صد و بیست و هفتمین سالگرد تأسیس ارتش در کاپاس، تارلاک، خاطرنشان کرد که نوسازی ارتش در حال حاضر با سرعت فوق العاده‌ای در حال پیشرفت است.

دفتر ارتباطات ریاست جمهوری (PCO) فیلیپین اعلام کرد که مارکوس فعالیت‌های خود را پس از ابتلا به آنفولانزا، لغو کرد.

رئیس‌جمهور در سخنان خود به ضرورت تبدیل ارتش به یک نیروی آماده برای چندمأموریتی، بین حوزه‌ای و توانمند اشاره کرد و گفت که توانایی ارتش در مقابله با تهدیدات سایبری از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی توضیح داد :

«به همین دلیل است که ما همچنان به تقویت روحیه، کارایی و پاسخگویی ارتش خود از طریق ابتکارات مستمر ظرفیت‌سازی، فعالیت‌های آموزشی و آموزش دقیق و سایر فعالیت‌های شایسته ادامه می‌دهیم. با توجه به این تهدید نوظهور، من از ارتش می‌خواهم که قابلیت‌های امنیت سایبری خود را تقویت کند تا با پیشرفت‌های سریع فناوری همراه شود و به حفظ امنیت و ثبات کشور کمک کند.»

مارکوس همچنین از ارتش خواست تا درس‌ها و بهترین شیوه‌هایی را که از عملیات‌های مشترک و تعامل با سایر خدمات اصلی نیروهای مسلح و همتایان خارجی به دست آورده، اتخاذ کند.

در میان حاضران در این مراسم که در ستاد فرماندهی آموزش و دکترین در کمپ اودانل برگزار شد، رومئو براونر جونیور (Romeo Brawner Jr.)، رئیس ستاد نیروهای مسلح فیلیپین، روی گالیدو (Roy Galido)، رئیس ارتش؛ آنتون لاگدامئو (Anton Lagdameo)، دستیار ویژه رئیس جمهور؛ مارک لاندرو مندوزا (Mark Llandro Mendoza)، مشاور رئیس جمهور در مورد امور قانونگذاری؛ آندرس سنتینو (Andres Centino)، مشاور رئیس جمهور در امور دریایی؛ بنجامین آکوردا (Benjamin Acorda)، رئیس پلیس ملی فیلیپین؛ و رونی گاوان (Ronnie Gavan)، فرمانده گارد ساحلی فیلیپین، حضور داشتند.

مارکوس اظهار داشت :

«سربازان ما در میان تلفات و ویرانی‌هایی که در پی بلایا به وجود می‌آیند، به حضوری مطمئن و آرام‌بخش تبدیل شده‌اند.»

او همچنین از گالیدو به خاطر ادامه ارتقای روحیه سربازان از طریق رهبری نمونه‌اش قدردانی کرد و گفت :

«مردان و زنان دلیر ما برای الهام و راهنمایی به شما نگاه می‌کنند و امیدوارم که همچنان خدمت فداکارانه خود به ملت را با تمام قدرتی که دارید، به آنها نشان دهید.»

منبع:

تازه ترین ها
محدودیت
1405/04/02 - 13:40- هوش مصنوعي

محدودیت استفاده از هوش مصنوعی در مدارس ابتدایی نروژ

نروژ استفاده از هوش مصنوعی مولد را در مدارس ابتدایی، به طور قابل توجهی محدود می‌کند.

تصویب
1405/04/02 - 12:51- هوش مصنوعي

تصویب قانون عدالت کیفری کانادا با هدف حمایت از کودکان

آسیب‌های دیجیتال و حمایت از کودکان، اصلاحات عمده‌ای را در قانون مجازات کانادا ایجاد کرده است.

نقشه‌برداری
1405/04/02 - 12:04- هوش مصنوعي

نقشه‌برداری از اثرات پنهان فشار خون بالا توسط هوش مصنوعی

محققان آکسفورد ابزاری مبتنی بر هوش مصنوعی برای نقشه‌برداری از اثرات پنهان فشار خون بالا توسعه دادند.