about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

شرکت انویدیا اعلام کرد که مبلغ 5.5 میلیارد دلار بودجه جهت محدودیت صادرات تراشه H20 به چین، دریافت خواهد کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، شرکت انویدیا اعلام کرد، پس‌ازاینکه دولت ایالات‌متحده صادرات تراشه هوش مصنوعی H20 خود را به چین، محدود کرد، مبلغ 5.5 میلیارد دلار بودجه دریافت خواهد کرد.

تراشه‌های هوش مصنوعی انویدیا کانون اصلی کنترل‌های صادرات ایالات‌متحده است، زیرا مقامات ایالات‌متحده تلاش کرده‌اند تا از فروش پیشرفته‌ترین تراشه‌ها به چین جلوگیری کنند. ایالات‌متحده تلاش می‌کند در رقابت هوش مصنوعی از چین پیشی بگیرد.

سخنگوی وزارت بازرگانی ایالات‌متحده اعلام کرد که در حال صدور مجوزهای جدید برای صادرات تراشه‌هایی ازجمله H20 انویدیا، MI308 AMD و مشابه‌ آن‌ها است.

سخنگوی وزارت بازرگانی که بر کنترل صادرات ایالات‌متحده نظارت می‌کند، گفت:

 وزارت بازرگانی متعهد است به دستور رئیس‌جمهور برای حفظ امنیت ملی و اقتصادی، عمل کند.

H20 پیشرفته‌ترین تراشه موجود برای فروش در چین است و از این تراشه در صنعت پررونق هوش مصنوعی چین استفاده می‌شود.

شرکت‌های چینی ازجمله تنسنت (Tencent)، علی‌بابا (Alibaba) و بایت دنس (ByteDance) به دلیل افزایش تقاضا برای مدل‌های ارزان‌قیمت هوش مصنوعی استارت‌آپ DeepSeek، سفارش‌های تراشه‌های H20 را افزایش داده‌اند.

سخنگوی شرکت انویدیا گفت:

 دولت ایالات‌متحده فروش H20 به چین را به دلیل خطر استفاده از تراشه‌ها در یک ابررایانه محدود می‌کند. درحالی‌که H20 نسبت به سایر تراشه‌های انویدیا از قابلیت‌های محاسباتی کمتری برخوردار است، توانایی آن برای اتصال به تراشه‌های حافظه و سایر تراشه‌های محاسباتی با سرعت‌بالا، قابل‌تحسین است. دولت ایالات‌متحده در 9 آوریل به ما اطلاع داده است که تراشه H20 برای صادرات به چین نیاز به مجوز دارد و در 14 آوریل اعلام کرد که قوانین به‌طور نامحدود اعمال خواهند شد.

سخنگوی شرکت انویدیا همچنین افزود:

اختصاص بودجه 5.5 میلیارد دلاری مربوط به محصولات H20 جهت موجودی، تعهدات خرید و ذخایر مرتبط است.

 

منبع:

تازه ترین ها
نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

راه‌اندازی
1405/05/01 - 13:18- هوش مصنوعي

راه‌اندازی آشکارساز ویدیوی هوش مصنوعی توسط انویدیا

انویدیا یک آشکارساز ویدیوی هوش مصنوعی بادقت ۹۲٪ راه‌اندازی کرد.

تقویت
1405/05/01 - 12:31- هوش مصنوعي

تقویت سپر هوش مصنوعی ژاپن در برابر حملات سایبری

ژاپن در پی حملات سایبری اخیر، دفاع هوش مصنوعی خود را تقویت و دستور مقابله با گسترش جرایم دیجیتال صادر کرد.