about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

شرکت ارائه دهنده خدمات اینترنتی ریمون در اراضی اشغالی توسط گروه هکری «انتقام موعود» هک و دسترسی‌ها با اختلال جدی مواجه شد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ به گفته کارشناسان، ده‌ها هزار نفر از کاربران ریمون (Rimon) در سرزمین‌های اشغالی مورد حمله سایبری گسترده‌ای قرار گرفتند که منجر به قطع کامل یا اختلال جدی در اینترنت شد. در این حمله، اسناد محرمانه این شرکت نیز توسط هکرها به دست آمد.

ریمون، که در درجه اول خدمات اینترنتی فیلتر شده را برای جامعه یهودیان ارتدکس افراطی (حریدی‌ها) ارائه می‌دهد، در بیانیه‌ای تأیید کرد که برای جلوگیری از خسارت بیشتر، زیرساخت‌های آن به طور پیشگیرانه از شبکه جهانی جدا شده است. این اقدام منجر به قطع کامل دسترسی برخی از مشتریان به اینترنت و برخی دیگر با اختلالات شدید در سرویس‌دهی شد.

یک گروه هکری موسوم به انتقام موعود (Promised Revenge)، مسئولیت این عملیات را بر عهده گرفت. اعضای این گروه هکری اعلام کردند که علاوه بر غیرفعال کردن وب‌سایت اصلی ریمون و وب‌سایت‌های شرکت‌های تابعه آن، بیش از ۵۰۰ ترابایت داده را از سرورهای آن حذف و فعالیت‌های آنلاین شرکت را در سراسر سرزمین‌های اشغالی بیش از 10 ساعت مختل کرده‌اند. آنها همچنین عنوان کردند که به اسناد داخلی ریمون دسترسی یافته‌اند که نشان می‌دهد این شرکت نه تنها برای ارائه خدمات، بلکه برای نظارت بر کاربران، به ویژه فلسطینی‌ها، از مکانیسم‌های فیلترینگ استفاده می‌کند. این اسناد، دخالت ریمون در جاسوسی و فعالیت‌های غیرقانونی را اثبات می‌کند.

در پاسخ به این حادثه، ریمون ایمیلی به مشتریان خود ارسال کرد و اظهار داشت:

«ما توسط یک نهاد تهاجمی مورد حمله قرار گرفتیم و به محض شناسایی نقض امنیتی، اقدامات دفاعی آغاز شد. برای مدیریت بحران، زیرساخت شرکت عمداً از اینترنت جدا شد. برخی مشتریان در حال حاضر به شبکه دسترسی ندارند و اختلال در سرویس‌های فیلترینگ امکان‌پذیر است. در حال حاضر، هیچ مدرکی مبنی بر نشت اطلاعات شخصی مشتریان یافت نشده است.»

کارشناسان امنیت سایبری در فلسطین اشغالی این حمله را ضربه‌ای به اعتماد عمومی به خدمات اینترنتی داخلی توصیف کردند و هشدار دادند که حتی انکار نشت اطلاعات، نگرانی‌های کاربران را کاهش نمی‌دهد. تام مالکا (Tam Malka)، رئیس تحقیقات سایبری و هوش مصنوعی در شرکت اسرائیلی راکیا گلوبال (Rakia Global)، تأکید کرد:

«این حمله نشان می‌دهد که جنگ سایبری و روانی کاملاً در هم تنیده‌اند و هکرهای ضد اسرائیلی اکنون فضای سایبری را به اندازه موشک‌ها و عملیات نظامی یک سلاح می‌دانند.»
 

Paragraphs

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.