about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

حملات سایبری باعث ایجاد اختلالات در تصفیه فاضلاب های رژیم صهیونیستی شد.

 رسانه‌های رژیم صهیونیستی گزارش دادند که سامانه‌های تصفیه فاضلاب صنعتی در شمال دچار اختلال شده‌اند. کارشناسان احتمال می‌دهند این اختلال ممکن است ناشی از حمله سایبری باشد. این حادثه باعث ورود آب آلوده به رودخانه‌ها و زمین‌های کشاورزی شده و محصولات زیادی را آلوده کرده است.

 وزارت بهداشت و سازمان حفاظت محیط‌زیست هشدار داده‌اند که این آلودگی می‌تواند به شبکه توزیع آب شهری نفوذ کرده و خطر شیوع بیماری‌های جدی برای ساکنان شمال را افزایش دهد.

مقامات تا اطلاع ثانوی ورود افراد به رودخانه‌ها و استخرهای ذخیره‌سازی آب را ممنوع اعلام کرده‌اند. 

پیش‌تر تهدیدی در یکی از اکانت‌های موساد منتشر شد که ایران باید «همین الان آب تمیز به مردم بدهد».

منبع:

تازه ترین ها
دفع
1405/05/10 - 21:01- آسیا

دفع حملات متعدد سایبری در سال ۲۰۲۶ در پاکستان

تیم ملی واکنش اضطراری سایبری پاکستان اعلام کرد که این کشور در سال ۲۰۲۶ بیش از ۴۰۰ حمله سایبری را مسدود کرده است.

همکاری
1405/05/10 - 20:47- تروریسم سایبری

همکاری رژیم صهیونیستی و فیلیپین برای تقویت امنیت سایبری

رژیم صهیونیستی و فیلیپین در بحبوحه افزایش تهدیدات دیجیتال، همکاری در زمینه امنیت سایبری را تقویت کردند.

مشارکت
1405/05/10 - 20:01- آسیا

مشارکت شورای امنیت سایبری امارات با فناوری‌های ریلیان

شورای امنیت سایبری امارات متحده عربی با شرکت فناوری‌های ریلیان با هدف حفاظت از دارایی‌های حیاتی دیجیتال و فیزیکی همکاری کرد.