about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

در یک عملیات بین‌المللی موسوم به ایستوود، گروه هکرهای طرفدار روسیه موسوم به NoName057(16) مختل شد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ نیروهای انتظامی اروپا و ایالات متحده، عملیات NoName057 (16)، گروه هکری طرفدار روسیه که به خاطر حملات گسترده منع سرویس توزیع‌شده (DDoS) علیه اوکراین و متحدانش شناخته می‌شود، را مختل کرده‌اند.

یوروپل در بیانیه‌ای اعلام کرد که در یک تلاش مشترک بین‌المللی به نام عملیات ایستوود (Eastwood)، پلیس بیش از ۱۰۰ سرور مورد استفاده این گروه را هدف قرار داده و بخش عمده‌ای از زیرساخت مرکزی آن را از کار انداخته است.

آلمان 6 حکم بازداشت برای اتباع روسی که گمان می‌رود در رهبری این گروه نقش داشته‌اند، از جمله دو مظنون به رهبری، صادر کرده است. از نوامبر ۲۰۲۳، مقامات آلمانی ۱۴ موج حمله را ثبت کرده‌اند که بیش از ۲۵۰ نهاد را تحت تأثیر قرار داده است.

در مجموع، 7 حکم بازداشت بین‌المللی صادر شده و برخی مظنونان اکنون در وب‌سایت «تحت تعقیب‌ترین‌ها»ی یوروپل فهرست شده‌اند. مقامات همچنین از طریق برنامه‌های پیام‌رسان رمزگذاری‌شده با بیش از ۱۱۰۰ نفر از حامیان ادعایی NoName057(16)، عمدتاً هواداران روس زبان، تماس گرفته و به آنها در مورد مسئولیت کیفری احتمالی تحت قوانین ملی هشدار داده‌اند. این گروه از کانال‌ها، انجمن‌ها و گروه‌های چت طرفدار روسیه در رسانه‌های اجتماعی و برنامه‌های پیام‌رسان برای به اشتراک گذاشتن فراخوان‌ها، ارسال آموزش‌ها و به‌روزرسانی‌ها و جذب داوطلب استفاده می‌کرد. شرکت‌کنندگان اغلب دوستان یا مخاطبین خود را از انجمن‌های بازی یا هک دعوت می‌کردند و حلقه‌های استخدامی منسجمی تشکیل می‌دادند.

داوطلبان با ارز دیجیتال، مشابه نحوه عملکرد پاداش‌ها در بازی‌های ویدیویی، تقدیر عمومی و نشان‌های دیجیتال پاداش می‌گرفتند. مقامات اروپایی گفتند که این تاکتیک‌ها با ترویج این ایده که آنها از کشور خود به صورت آنلاین دفاع می‌کنند، به جذب و حفظ مشارکت جوانان کمک می‌کرد.

NoName057(16) در آغاز حمله جنگ روسیه و اوکراین در سال 2022 ظهور کرد و به دلیل هماهنگی حملات منع سرویس توزیع شده نسبتاً ساده اما مخرب، که اغلب با کمک صدها داوطلب انجام می‌شود، شناخته شده است. به گفته مقامات اروپایی، این گروه علاوه بر شبکه‌ای با بیش از 4000 حامی، یک بات‌نت متشکل از چند صد سرور برای تقویت حملات خود ایجاد کرد. در ژوئیه ۲۰۲۳، پلیس اسپانیا 3 عضو ادعایی این گروه را دستگیر کرد که مظنون به شرکت در حملات منع سرویس توزیع شده نسبتاً علیه مؤسسات دولتی و بخش‌های استراتژیک در اسپانیا و سایر کشورهای ناتو بودند.

این گروه عمدتاً کشورهای اروپایی از جمله لهستان، چک، لیتوانی و ایتالیا را هدف قرار داده است. مقامات سوئیسی اعلام کردند که این هکرها پشت حملات سایبری در جریان سخنرانی ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین، در پارلمان سوئیس در سال ۲۰۲۳ و اجلاس صلح اوکراین در سال ۲۰۲۴ بوده‌اند. مقامات هلندی این گروه را به حمله اخیر در جریان اجلاس ناتو در لاهه مرتبط دانستند.

درحالی‌که بیشتر حملات باعث اختلال جزئی می‌شدند، محققان مدل غیرمتمرکز این گروه و استفاده از بات‌نت‌ها را به عنوان یک تهدید فزاینده توصیف کردند.

یوروپل اعلام کرد که تحقیقات در مورد شبکه گسترده‌تر NoName057(16) همچنان ادامه دارد.
 

منبع:

تازه ترین ها
رونمایی
1405/05/06 - 16:02- هوش مصنوعي

رونمایی از پروژه ادراک مایکروسافت در زمینه امنیت سایبری

مایکروسافت از پروژه ادراک برای امنیت سایبری مبتنی بر هوش مصنوعی رونمایی کرد.

چین
1405/05/06 - 15:38- هوش مصنوعي

چین خواستار همکاری عمیق‌ بین‌المللی در زمینه هوش مصنوعی شد

چین در نشست آپک خواستار همکاری عمیق‌ بین‌المللی در زمینه هوش مصنوعی، زیرساخت‌های دیجیتال و مدیریت فناوری شد.

استراتژی
1405/05/06 - 15:22- هوش مصنوعي

استراتژی کره جنوبی در زنجیره‌های تأمین جهانی هوش مصنوعی

کره جنوبی از استراتژی خود برای تقویت نقش این کشور در زنجیره‌های تأمین جهانی هوش مصنوعی رونمایی کرد.