about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

نمایندگان جمهوری‌خواه مجلس آمریکا از شرکت مالک اپلیکیشن تی آن هر خواسته‌اند درباره عملکرد این برنامه که به کاربران ناشناس اجازه می‌دهد نام، تصاویر و موقعیت مکانی زنان و افراد زیر سن قانونی را همراه با اظهارات توهین‌آمیز و جنسی منتشر کنند، توضیح دهد.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، دو عضو ارشد «کمیته نظارت و اصلاحات دولتی» کنگره، تحقیقاتی را درباره این اپ آغاز کرده‌اند.

اپلیکیشن تی آن هر (TeaOnHer) از ماه اوت، پس از فاش شدن یک نقص امنیتی، با انتقادات گسترده روبه‌رو شد.

روز سه‌شنبه گزارش شد که فروشگاه اپل (App Store) برنامه‌های تی آن هر و برند خواهر آن یعنی تی (Tea) را به دلیل نقض قوانین اپل در زمینه محتوای کاربری و حریم خصوصی حذف کرده است.

اپلیکیشن تی آن هر برای مردان و نسخه تی برای زنان طراحی شده‌اند و هر دو کاربران را تشویق می‌کنند تا تجربیات خود درباره دیگران را منتشر کنند.

در نامه‌ای به بنیان‌گذار شرکت، زاویِر لمپکین، رئیس کمیته جیمز کومر (نماینده کنتاکی) و رئیس زیرکمیته امنیت سایبری نانسی مِیس (نماینده کارولینای جنوبی) اعلام کردند که معتقدند فعالیت‌های تی آن هر ممکن است قوانین ایالتی و فدرال را نقض کند و از او خواستند اسناد مربوط به رویه‌های این اپ را ارائه دهد.

در این نامه آمده است که افرادی که نامشان در این برنامه ذکر شده، هیچ امکانی برای حذف محتوای آزاردهنده، توهین‌آمیز، افترا‌آمیز یا جنسی ندارند.

کومر و مِیس همچنین به ضعف امنیت سایبری این اپ اشاره کردند.

در ماه اوت، وب‌سایت تک کرانچ (TechCrunch* از وجود نقصی در تی آن هر خبر داد که به هر کسی امکان می‌داد به ایمیل‌ها، گواهینامه‌های رانندگی، تصاویر سلفی و موقعیت مکانی کاربران دسترسی پیدا کند.

قانون‌گذاران هشدار دادند که این نقص ممکن است به افشای اطلاعات زنان و نوجوانانی منجر شود که رضایت خود را برای انتشار داده‌ها نداده‌اند.

آن‌ها از لمپکین خواستند مدارکی درباره سازوکارهای زیر ارائه دهد:

•    تأیید رضایت افرادی که تصاویرشان منتشر می‌شود،
•    نحوه مدیریت محتوای کاربران و احراز سن،
•    جلوگیری از دسترسی زنان و نوجوانان به اپ،
•    تضمین عدم انتشار مطالب افترا‌آمیز،
•    روند حذف تصاویر و اطلاعات افراد و تعداد درخواست‌های ثبت‌شده.

همچنین، اپلیکیشن تی نیز در تیرماه هدف حمله سایبری قرار گرفت که طی آن حدود ۷۲ هزار تصویر، از جمله ۱۳ هزار سلفی و کارت شناسایی کاربران، افشا و در انجمن آنلاین 4چان (4chan) منتشر شد.

چند روز بعد، رخنه دوم باعث شد تی قابلیت پیام‌رسانی مستقیم خود را غیرفعال کند.

 

منبع:

تازه ترین ها

محدودیت‌های شبانه استفاده از رسانه‌های اجتماعی برای نوجوانان

بریتانیا محدودیت‌های پیش‌فرض رسانه‌های اجتماعی را برای نوجوانان در طول شب در نظر گرفته است.

حمله
1405/04/24 - 15:37- جرم سایبری

حمله سایبری به غول مواد غذایی ژاپن

حمله سایبری به شرکت نیکیری، بزرگ‌ترین تأمین‌کننده مواد غذایی منجمد در ژاپن، نگرانی‌هایی را درباره اختلال در زنجیره تأمین مواد غذایی این کشور ایجاد کرده است.

سرقت
1405/04/24 - 15:28- جرم سایبری

سرقت سوابق پزشکی بیماران در حمله سایبری به شبکه درمانی استرالیا

شبکه درمانی پارتنرد هلث که ده‌ها مطب پزشکان عمومی و کلینیک‌های تخصصی سرطان پوست را در سراسر استرالیا اداره می‌کند، از وقوع یک حمله سایبری گسترده و سرقت اطلاعات پزشکی و شخصی بیماران خبر داد.