about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

دانشگاه‌های برتر چین، ثبت‌نام دوره کارشناسی خود را درزمینه استراتژیک ملی و هوش مصنوعی افزایش می‌دهند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، چندین دانشگاه برتر چین اعلام کرده‌اند که قصد دارند ثبت‌نام دوره کارشناسی خود را به‌منظور نیازهای استراتژیک ملی و توسعه استعدادها درزمینه هوش مصنوعی (AI) افزایش دهند.

این اطلاعیه‌ها پس‌ازآن منتشر شد که دانشگاه‌های چین دوره‌های هوش مصنوعی را در ماه فوریه بر اساس استارتاپ هوش مصنوعی دیپ سیک (DeepSeek) راه‌اندازی کردند که توجه گسترده‌ای را به خود جلب کرد.

ایجاد مدل‌های هوش مصنوعی قابل‌مقایسه با پیشرفته‌ترین مدل‌های ایالات‌متحده، اما با هزینه بسیار کم، به‌عنوان «لحظه اسپوتنیک هوش مصنوعی» برای چین توصیف‌شده است.

لحظه اسپوتنیک به رویدادی سرنوشت‌ساز اشاره دارد که به‌عنوان یک زنگ بیداری عمل می‌کند و نشان می‌دهد یک کشور در حال عقب افتادن است و باید اقدام فوری انجام دهد. این اصطلاح از پرتاب اولین ماهواره مصنوعی، اسپوتنیک ۱، توسط اتحاد جماهیر شوروی در سال ۱۹۵۷ که جهان را شوکه کرد و ایالات‌متحده را بر آن داشت تا در علم، فناوری و آموزش سرمایه‌گذاری سنگینی کند تا در مسابقه فضایی رقابت کند، سرچشمه می‌گیرد.

دانشگاه پکن اعلام کرد که در سال 2025، 150رشته در مقطع کارشناسی اضافه خواهد کرد تا بر حوزه‌های اهمیت استراتژیک ملی، رشته‌های اساسی و نوظهور تمرکز کند. این رشته‌ها عمدتاً در علوم و فناوری اطلاعات، مهندسی و پزشکی بالینی هستند.

این اقدام با طرح تبدیل چین به یک کشور آموزشی قدرتمند و تمرکز بر رشد استعدادها در عصر دیجیتال مرتبط است.

چین در ژانویه اولین برنامه ملی خود را برای ایجاد یک کشور آموزشی تا سال 2035 جهت توسعه آموزش، بهبود کارایی در نوآوری اعلام کرد.

مقامات آموزشی چین نیز اعلام کردند که آموزش هوش مصنوعی را در مدارس ابتدایی و متوسطه آغاز خواهند کرد تا خلاقیت، علاقه علمی و مهارت‌های دیجیتالی را در بین دانش آموزان پرورش دهند.

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.