about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

94 درصد از سازمان‌های سعودی قصد دارند سرمایه‌گذاری در هوش مصنوعی را افزایش دهند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ نظرسنجی اخیر توسط شرکت تحقیقاتی «Censuswide» مستقر در بریتانیا و به سفارش شرکت امنیت سایبری شبکه‌های پالو آلتو (Palo Alto Networks) مستقر در ایالات متحده نشان می‌دهد که پذیرش هوش مصنوعی در عربستان سعودی احتمالاً افزایش می‌یابد، زیرا مدیران اجرایی قصد دارند روی این فناوری برای تقویت امنیت سایبری سرمایه‌گذاری کنند.

طبق این نظرسنجی، 94 درصد سازمان‌ها در این کشور قصد دارند سرمایه‌گذاری‌های هوش مصنوعی خود را افزایش دهند؛ هدف این حرکت تقویت استراتژی‌های امنیت سایبری است و 77 درصد نقش حیاتی هوش مصنوعی در چارچوب کلی دیجیتال خود را تأیید می‌کنند.

ارکان آیدین (Ercan Aydin)، معاون منطقه‌ای شبکه‌های پالو آلتو در خاورمیانه و آفریقا، گفت :

«چالش‌های فزاینده و پیچیده‌تر امنیت سایبری، سازمان‌ها را وادار می‌کند تا استراتژی‌های خود را برای تقویت موقعیت‌های امنیتی و افزایش انعطاف‌پذیری سایبری تجدید نظر کنند. این دلگرم کننده است که رهبران تجاری در عربستان سعودی هوش مصنوعی را به عنوان یک عامل مهم برای تجارت می‌بینند. همراه با شیوه‌های امنیت سایبری مانند سیاست‌های قوی، آموزش کارکنان و رویکرد پلتفرم یکپارچه، فرصت‌ها برای سازمان‌هایی که به دنبال ارتقای امنیت سایبری خود با هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی هستند، نامحدود است.»

این نظرسنجی حاکی از آگاهی قوی در میان نهادهای سعودی در مورد خطرات سایبری بالقوه است، به طوری که 87 درصد از پاسخ دهندگان تهدیدات را درک می‌کنند و 91 درصد معتقدند که سازمان آنها برای مقابله با آنها آماده است.

علیرغم این اطمینان، نیمی از شرکت کنندگان افزایش حملات سایبری را نسبت به سال گذشته مشاهده کردند.

71 درصد از مدیران عامل، امنیت سایبری را یک موضوع مهم در سطح هیئت مدیره می‌دانند و تقریباً نیمی از آنها خود را در کنار مدیر ارشد اطلاعات، مسئول حفاظت از سازمان خود در برابر تهدیدات سایبری می‌دانند.

این تحقیق بیشتر بر یک تغییر استراتژیک در سرمایه‌گذاری در امنیت سایبری تأکید می‌کند، به طوری که 69 درصد از مدیران به دنبال افزایش بودجه در این زمینه هستند.

برعکس، 84 درصد از پاسخ دهندگان گزارش دادند که برنامه‌هایی برای ساده کردن راه‌حل‌های امنیتی خود برای کاهش پیچیدگی دارند، همانطور که توسط افسران ارشد امنیت اطلاعات شرکت‌های مربوطه تأیید شده است.

این مطالعه جامع 502 مدیر عامل در عربستان سعودی و امارات را از 20 تا 28 سپتامبر 2023، با رعایت استانداردهای انجمن تحقیقات بازار و اصول «ESOMAR»، تحت نظارت شورای نظرسنجی بریتانیا مورد بررسی قرار داد.

منبع:

تازه ترین ها
تصویب
1405/04/02 - 10:13- هوش مصنوعي

تصویب طرح ملی هوش مصنوعی در سرزمین‌های اشغالی

رژیم صهیونیستی طرح ملی هوش مصنوعی را با هدف تبدیل شدن به قدرت برتر فناوری تصویب کرد.

واگذاری
1405/04/02 - 10:02- آسیا

واگذاری حاکمیت دیجیتال ارمنستان به آذربایجان

ارمنستان اعلام کرد که طی یک توافق‌نامه، داوطلبانه حاکمیت دیجیتال را به آذربایجان واگذار می‌کند.

انتقاد
1405/04/02 - 09:45- تلگرام

انتقاد دوروف از مسدودسازی تلگرام در هند

بنیان‌گذار پیام‌رسان تلگرام تأکید کرد که این اقدام میلیون‌ها کاربر عادی را متضرر کرده و تأثیر چندانی در جلوگیری از افشای سؤالات امتحانی نداشته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.