about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

آژانس مبارزه با تروریسم اندونزی در حال تقویت سیستم‌هایی برای افزایش تلاش‌های مردمی برای مقابله با رادیکالیسم آنلاین است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ آژانس مبارزه با تروریسم اندونزی در حال تقویت سیستم‌های تشخیص و پیشگیری اولیه علیه رادیکالیسم و تروریسم تا سطح روستا است و بر محافظت از کودکان و جوانان در برابر جذب آنلاین تمرکز دارد.

یکی از افسران آژانس ملی مبارزه با تروریسم (BNPT) گفت که این آژانس در حال آموزش افسران امنیتی محلی و رهبران جامعه در استان بانتن در تاریخ ۱۹ تا ۲۱ اوت امسال به عنوان بخشی از یک استراتژی گسترده‌تر برای مبارزه با ایدئولوژی‌های افراطی است.

فیضل طیب (Faizal Thayeb)، معاون بازرس کل پلیس در امور اجرا و ظرفیت‌سازی آژانس ملی مبارزه با تروریسم، اعلام کرد که افسران درجه‌دار نظارتی روستا (بابینسا)، افسران پلیس جامعه (بهابینکامتیبماس) و رؤسای روستاها آموزش خواهند دید.

طیب اظهار داشت:

«تمرکز اصلی ظرفیت‌سازی، مقابله با تهدید رادیکالیسم و تروریسم است که کودکان و جوانان را از طریق پلتفرم‌های آنلاین هدف قرار می‌دهد.»

وی اطلاع داد که رادیکالیسم در فضای سایبری همچنان وجود دارد، بنابراین وقتی کودکان و جوانان را هدف قرار می‌دهد، می‌تواند خطرناک باشد. از این رو، آموزش برای از بین بردن خطرات ضروری است. او خاطرنشان کرد که وضعیت ناپایدار ژئوپلیتیکی می‌تواند امنیت ملی را در معرض خطر قرار دهد، بنابراین مداخله پرسنل نظم عمومی و رهبران روستا برای تقویت دفاع ملی از پایه بسیار مهم است.

طیب تصریح کرد:

«شرایط جهانی نیز در گسترش رادیکالیسم نقش دارند، به همین دلیل است که ما باید همیشه از (پایین) تقویت شویم. این جنبه‌های روستا در ایجاد آگاهی مردم در پیشگیری از تروریسم، جدا از تمایل خود مردم برای دفاع از خود، بسیار مهم هستند.»

حسن سلامت (Hasan Slamet)، یکی از کارآموزان از روستای سارونی، منطقه پندگلانگ، بانتن، گفت که این آموزش مرتبط است، زیرا به او کمک می‌کند تا اقدامات پیشگیرانه اولیه و نحوه برخورد با رادیکالیسم را درک کند.

وی متعهد به تقویت هماهنگی بین پرسنل نظم جامعه و رهبران روستا و همچنین آموزش مداوم مردم در مورد این اقدامات است.

به گفته سلامت، آموزش بخش حیاتی پیشگیری از رادیکالیسم است، از این رو مدیران و واحدهای روستا نیز از این دانش مطلع خواهند شد.

در این دوره آموزشی، به شرکت‌کنندگان در مورد اصول اولیه رادیکالیسم و تروریسم، توسعه اقدامات تروریستی و تشخیص زودهنگام و پیشگیری از رادیکالیسم و تروریسم آموزش داده می‌شود.

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.