about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

قانون جدید ایالات متحده آمریکا در مورد محدودیت های صادرات تجهیزات تراشه به چین، ماه آینده اجرایی می شود.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان، دولت بایدن قصد دارد ماه آینده از قانون جدیدی رونمایی کند که اختیارات ایالات متحده را برای توقف صادرات تجهیزات تولید نیمه رسانا از برخی کشورهای خارجی به سازندگان تراشه چینی افزایش می دهد.

به گفته منابع آگاه، تعدادی از شرکت های متحد با ایالات متحده از جمله ژاپن، هلند و کره جنوبی از این قانون مستثنی می‌شوند.

به این ترتیب، سازندگان تجهیزات تراشه مانند شرکت ای اس ام ال  (ASML)و شرکت توکیو الکترون (Tokyo Electron) تحت تأثیر این قانون قرار نخواهند گرفت.

کشورهایی که صادرات آنها تحت تأثیر این قانون قرار می گیرد شامل اسرائیل، تایوان، سنگاپور و مالزی می شود.

ایالات متحده با هدف جلوگیری از پیشرفت‌ چین در ابررایانه ها و تجهیزات هوش مصنوعی که می‌تواند به نفع ارتش چین باشد، در سال‌های 2022 و 2023 کنترل‌های صادراتی بر روی تراشه‌ها و تجهیزات ساخت تراشه را برای چین اعمال کرد.

قانون جدید که در حال حاضر در قالب پیش نویس است، نشان می دهد که چگونه واشنگتن به دنبال حفظ فشار بر صنعت رو به رشد نیمه رسانا چین می باشد.

قانون محصولات مستقیم خارجی تصریح می کند که اگر محصولی با استفاده از فناوری آمریکایی ساخته شود، دولت ایالات متحده این قدرت را دارد که از فروش آن حتی در یک کشور خارجی جلوگیری کند. 

  ایالات متحده همچنین قصد دارد حدود 120 نهاد چینی را به لیست محدودیت تجاری خود اضافه کند که شامل 12 کارخانه تراشه سازی معروف ، سازندگان ابزار تراشه، ارائه دهندگان نرم افزار EDA (اتوماسیون طراحی الکترونیکی) و شرکت های مرتبط می شود.

قانون جدید فقط به صورت پیش نویس است و ممکن است تغییر کند، اما هدف این است که ماه آینده دولت بایدن آن را به شکل قانونی منتشر کند.

 

منبع:

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1405/05/12 - 11:25- هوش مصنوعي

راه‌اندازی محیط نظارتی هوش مصنوعی در مراکز درمانی لندن

لندن یک محیط نظارتی هوش مصنوعی برای نوآوری‌های خدمات درمانی ملی راه‌اندازی می‌کند.

جریمه
1405/05/12 - 09:03- آسیا

جریمه حساب‌های کاربری چینی به اتهام تخلف در پخش زنده گروهی

سازمان تنظیم مقررات فضای سایبری چین بیش از ۱۸۴۰ حساب کاربری را به دلیل تخلف در پخش زنده گروهی جریمه کرد.

افشای
1405/05/12 - 08:48- جرم سایبری

افشای اطلاعات شخصی 100 هزار افسر پلیس بریتانیا در دارک وب

نام و اطلاعات شخصی 100 هزار افسر پلیس بریتانیا به دلیل نقض سایبری در دارک وب فاش شد.