about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

به گفته کارشناسان، تعداد حملات سایبری در امارات در ماه مبارک رمضان افزایش قابل توجهی داشته است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کارشناسان اعلام کردند که یک روند قابل توجه، افزایش 45 درصدی فعالیت ربات‌ها در سایت‌های تجارت الکترونیک در دوره‌های فروش مانند ماه رمضان در امارات بود.

براساس مطالعه اخیر انجام شده توسط «Qrator Labs»، ارائه دهنده خدمات کاهش حملات منع سرویس توزیع شده (DDoS)، تعداد حملات سایبری در امارات در ماه مبارک رمضان افزایش قابل توجهی داشته است. این روند نگران کننده خطر روزافزون امنیت سایبری را برای مشاغل فعال در منطقه ایجاد می‌کند.

تحقیقات آزمایشگاه Qrator نشان داد که در 3 ماهه اول سال 2023، تعداد کل حملات سایبری نسبت به 3 ماهه قبل 22 درصد رشد داشته است. علاوه بر این، طبق مطالعه فوق، جستجو برای راه‌حل‌های دفاع سایبری در ماه رمضان 2 برابر شد که نشان‌دهنده افزایش نگرانی در بین مشاغل است.
 

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.