about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

بر اساس آخرین گزارش تیم واکنش اضطراری رایانه ای اوکراین، هکرها به طور فزاینده ای در تلاش هستند تا بدافزارهای سرقت اطلاعات را در برنامه های پیام رسانی مورد استفاده نیروهای مسلح اوکراین نصب کنند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، آژانس این افزایش را به گروهی با نام UAC-0184 نسبت می دهد که در ماه فوریه یک نهاد اوکراینی ناشناس در فنلاند را هدف قرار داده بود.

تیم واکنش اضطراری رایانه ای اوکراین (CERT-UA)، فعالیت UAC-0184 را به هیچ گروه خاص تهدید سایبری خارجی نسبت نمی دهد.

این تیم از سربازان خواست هنگام استفاده از برنامه‌ها مراقب باشند و خاطرنشان کرد که هر گونه فعالیت آنلاین و بی‌دقتی یک سرباز (به عنوان مثال، ارسال عکس در لباس نظامی) شناسایی اهداف اولویت‌دار را برای مهاجمان آسان‌تر می‌کند.

این آژانس فاش نکرد که آیا اقدامات جاسوسی سایبری موفقیت‌آمیز بوده یا چه تعداد پرسنل نظامی اوکراینی تحت تأثیر قرار گرفته‌اند.

بر اساس گزارش تیم واکنش اضطراری رایانه ای این کشور، UAC-0184 انواع بدافزارهای سفارشی و منبع باز را علیه اهداف اوکراینی، از جمله هایجک لودر (HijackLoader)، برای دسترسی به یک سیستم مستقر می کند.

ابزار مورد علاقه گروه، رمکوس (Remcos) است؛ یک نرم افزار دسترسی از راه دور قانونی که می تواند توسط هکرهای مخرب مورد سوء استفاده قرار گیرد.

دیگر بدافزارهای مورد استفاده توسط UAC-0184 در سال گذشته، طبق گزارش های تیم واکنش اضطراری رایانه ای اوکراین، شامل ویوتوکیلاگر (ViottoKeylogger)، ایکس وورم (XWorm)، تاسک (Tusc) و سیگتاپ (Sigtop) هستند.

ایکس وورم توسط هکرها برای ارسال پیام‌ها، پیوست‌ها و سایر داده‌ها از برنامه سیگنال (Signal) برای دسکتاپ استفاده می‌شود.

هکرها برای فریب قربانیان برای باز کردن فایل‌های مخرب، آنها را به عنوان اسناد جعلی دادگاه، ویدیوهای خط مقدم یا آرشیو پنهان می‌کنند.

قبل از جنگ، اوکراین در نظر داشت برنامه ایمن خود را برای ارتش ایجاد کند، شبیه به برنامه تریما (Threema) در سوئیس.

با این حال، اکثر سربازان اوکراینی هنوز از خدمات محبوبی مانند تلگرام، سیگنال، وایبر و واتس‌اپ استفاده می‌کنند.

محققان قبلاً در مورد حملات سایبری که توسط هکرهای روسی انجام می شود که برنامه های پیام رسانی نظامی اوکراین را هدف قرار می دهند، هشدار داده بودند.

در گزارشی که این هفته منتشر شد، ماندیانت (Mandiant) که متعلق به گوگل است، اعلام کرد که هکرهای سندوورم (Sandworm) تحت حمایت روسیه، زیرساختی را ایجاد کردند که به نیروهای ارتش روسیه اجازه می‌دهد از تلگرام و ارتباطات رمزگذاری شده سیگنال از دستگاه‌های تلفن همراه ضبط شده در میدان نبرد نفوذ کنند.

جولای گذشته، تیم واکنش اضطراری رایانه ای اوکراین، کمپین گروه هکر روسی به نام تورلا (Turla) را کشف کرد که نیروهای دفاعی اوکراین را با بدافزارهای جاسوسی هدف قرار می داد.

هدف عامل تهدید، استخراج فایل‌های حاوی پیام‌هایی از سیگنال بود که به عامل مخرب اجازه می‌داد مکالمات خصوصی را بشنود، همچنین به اسناد، تصاویر و فایل‌های بایگانی در سیستم‌های هدف دسترسی پیدا کند.

 

منبع:

تازه ترین ها
جایگاه
1405/04/22 - 13:19- اروپا

جایگاه فنلاند در میان اقتصادهای دیجیتال اتحادیه اروپا

فنلاند در میان اقتصادهای دیجیتال پیشرو اتحادیه اروپا قرار گرفت.

مواجهه
1405/04/22 - 12:07- آفریقا

مواجهه کارگران آفریقای جنوبی با تشدید تهدیدات دیپ‌فیک

کارگران آفریقای جنوبی در تشخیص کلاهبرداری‌های هوش مصنوعی با افزایش تهدیدات دیپ‌فیک با مشکل مواجه هستند.

تأسیس
1405/04/22 - 11:58- آسیا

تأسیس اولین آژانس اطلاعات متمرکز ژاپن با حمایت غرب

ژاپن در نظر دارد با حمایت متحدان غربی خود، یک آژانس اطلاعاتی متمرکز جدید بسازد.