about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

رصدخانه نژادپرستی و بیگانه‌هراسی اسپانیا، بیش از 31 هزار مورد نفرت‌پراکنی و محتوای تبعیض‌آمیز را در رسانه‌های اجتماعی شناسایی کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان، بر اساس گزارش رصدخانه نژادپرستی و بیگانه‌هراسی اسپانیا، در ماه مه ۲۰۲۶، ۳۱۰۰۳ مورد نفرت‌پراکنی و محتوای تبعیض‌آمیز را در رسانه‌های اجتماعی شناسایی کرد.

این رصدخانه که با نام (OBERAXE ) شناخته می‌شود، اعلام کرد که پلتفرم‌های دیجیتال ۶۵٪ از محتوای اعلان‌شده را حذف کرده‌اند که نسبت به ۵۶٪ در ماه آوریل افزایش یافته است. تیک‌تاک، ایکس و اینستاگرام بالاترین نرخ حذف را ثبت کردند.

این گزارش نشان داد که ۷۳٪ از محتوای شناسایی‌شده، گروه‌های هدف را به عنوان تهدید معرفی می‌کردند، در حالی که پیام‌های غیرانسانی و به شدت تحقیرآمیز در مقایسه با ماه آوریل به شدت افزایش یافته است. همچنین استفاده مکرر از زبان تهاجمی و اتکای فزاینده به تصاویر، ویدیوها، میم‌ها و عبارات کدگذاری شده را ثبت کرده است.

مردم شمال آفریقا همچنان هدف اصلی نفرت‌پراکنی آنلاین بودند و پس از آنها آفریقایی‌ها و آفریقایی‌تبارها و روماها قرار داشتند. روایت‌های مرتبط با ناامنی شهروندی بیشترین سهم از محتوای شناسایی شده را تشکیل می‌دادند و پس از آن محتوای مربوط به مزایای اجتماعی و دسترسی به منابع عمومی قرار داشت.

اوبراکس اعلام کرد که همکاری مداوم با پلتفرم‌های دیجیتال برای بهبود رویه‌های تشخیص، حذف و سیاست‌هایی که با هدف مبارزه با تبعیض آنلاین انجام می‌شود، ضروری است.

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.