about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

پلیس ابوظبی به کمک ربات‌های هوشمند درمورد آگاهی از ترافیک دیجیتال آموزش می‌دهد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ فرماندهی کل پلیس ابوظبی 4 ربات هوشمند را با هدف افزایش آگاهی از ترافیک دیجیتال و تلاش‌های آموزشی به اداره گشت‌های ترافیک و امنیت معرفی کرد. در این خصوص، احمد سیف بن زیتون المحیری (Ahmed Saif bin Zaitoun Al Muhairi)، مدیر بخش عملیات مرکزی پلیس ابوظبی، به این طرح ابتکاری به عنوان بخشی از تعهد پلیس به اتخاذ فناوری‌های پیشرفته اشاره کرد.

او گفت که این رویکرد با دیدگاه رهبری به منظور استفاده از فناوری‌های اطلاعاتی پیشرفته برای آینده‌ای پایدار مطابقت دارد و بر نقش هوش مصنوعی در بهبود عملیات‌های امنیتی و پلیس، کوتاه‌تر کردن زمان پاسخگویی و به دست آوردن نتایج مثبت برای رفاه جامعه تأکید کرد. ربات‌ها و سایر اشکال فناوری پیشرفته برای افزایش آگاهی و آموزش ترافیک از طریق نمایش ویدیوهای ترافیک دیجیتال استفاده خواهند شد.

محمود یوسف البلوشی (Mahmoud Yousef Al Balushi)، رئیس اداره گشت‌های امنیتی و ترافیکی، ربات‌ها را ابزاری جامعه‌پسند برای آموزش و آگاهی ترافیک توصیف کرد. این ربات‌ها در طرح‌ها و رویدادهای مختلف پلیس شرکت و مردم را در پیروی از قوانین راهنمایی و رانندگی، هشدار نسبت به رفتارهای ناایمن و پاسخ به پرسش‌ها برای ارتقای ایمنی ترافیک درگیر می‌کنند.

احمد عبدالله المحیری (Ahmed Abdullah Al Muhairi)، که پروژه ربات‌های هوشمند ترافیک را رهبری می‌کند، از تعاملات عمومی موفق و پاسخ‌های مثبت به این فناوری در آزمایش‌ها خبر داد. او اظهار داشت که این تعاملات در افزایش آگاهی در مورد ایمنی جاده‌ها، پیامدهای تخلفات رانندگی و اهمیت رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی برای جلوگیری از تخلفات مؤثر بوده است.

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.