about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

شرکت امنیت سایبری رادوِر از افزایش ۷۰۰ درصدی حملات سایبری علیه رژیم صهیونیستی از زمان حمله به ایران خبر داد.

به گزارش کارگروه تروریسم سایبری سایبربان؛ شرکت امنیت سایبری رادوِر (Radware) اعلام کرد که حملات سایبری علیه رژیم صهیونیستی طی 2 روز گذشته در مقایسه با دوره زمانی قبل از ۱۲ ژوئن امسال، ۷۰۰ درصد افزایش یافته است.

این شرکت عنوان کرد که داده‌ها نشان دهنده افزایش قابل توجه فعالیت‌های مخرب شبکه‌ای است که زیرساخت‌های رژیم صهیونیستی را هدف قرار می‌دهند.

ران میران (Ron Meyran)، معاون اطلاعات تهدید سایبری در رادوِر، گفت:

«افزایش ۷۰۰ درصدی فعالیت‌های مخرب تنها در عرض 2 روز ناشی از عملیات‌های تلافی‌جویانه سایبری توسط عوامل دولتی ایران و گروه‌های هکری طرفدار ایران، از جمله حملات منع سرویس توزیع شده (DDoS)، تلاش‌های نفوذی با هدف قرار دادن زیرساخت‌های حیاتی، سرقت داده‌ها و کمپین‌های توزیع بدافزار است.»

مناقشه ایران و رژیم صهیونیستی

رادوِر خاطرنشان کرد که افزایش حملات مشاهده شده توسط این شرکت اندکی پس از انتشار خبر حملات رژیم صهیونیستی به ایران رخ داده و رادوِر شاهد افزایش فعالیت عوامل تهدید همسو با ایران در کانال‌های عمومی و خصوصی تلگرام بوده است.

شرکت اظهار داشت:

«انتظار می‌رود گروه‌های سایبری تحت حمایت دولت ایران عملیات‌های خود را با هدف ایجاد اختلال در زیرساخت‌ها و نفوذ روانی تشدید کنند. وب‌سایت‌های دولتی، مؤسسات مالی، شرکت‌های مخابراتی و زیرساخت‌های حیاتی از جمله اهداف متنوع این حملات هستند.»
 

منبع:

تازه ترین ها
رزمایش
1405/04/22 - 10:44- آسیا

رزمایش مشترک آمریکا و کره جنوبی درمورد اخبار جعلی در زمان جنگ

ایالات متحده و کره جنوبی اولین رزمایش مشترک اخبار جعلی در زمان جنگ را برگزار کردند.

کپی‌برداری
1405/04/22 - 10:27- اروپا

کپی‌برداری استراتژیک سوئد از فناوری اوکراین

سوئد در حال توسعه سیستمی مشابه سیستم دلتای اوکراین است.

نامیبیا
1405/04/21 - 18:04- آفریقا

نامیبیا اولین آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی را تدوین کرد

یونسکو و نامیبیا یک آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی برای استانداردهای اخلاقی تدوین کردند.