about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

شرکت ایتالیایی لئوناردو مرکز سایبری منطقه‌ای را در کوالالامپور افتتاح کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ شرکت دفاعی و هوافضای ایتالیایی لئوناردو (Leonardo)، شبکه مرکز امنیت سایبری جهانی (GCC) خود را از طریق افتتاح یک مرکز سایبری منطقه‌ای در کوالالامپور، مالزی، گسترش داد.

این مرکز با بهره‌گیری از قوانین قوی امنیت سایبری مالزی و حفاظت از زیرساخت‌های حیاتی ملی، تخصص لئوناردو در دفاع سایبری، ارتباطات حیاتی و سیستم‌های دفاعی پیشرفته را در خود جای داده است.

مرکز جدید به محافظت در برابر تهدیدات ترکیبی کمک و در عین حال از استقلال دیجیتال کشور و توسعه پایدار زیرساخت‌های حیاتی آن، از جمله ابر ملی و مراکز عملیات امنیت ملی، پشتیبانی می‌کند.

علاوه بر این، هدف این طرح ابتکاری، قرار دادن کوالالامپور به عنوان یک قطب استراتژیک برای امنیت سایبری در سراسر آسیای جنوب شرقی است.

آندریا کامپورا (Andrea Campora)، مدیرعامل راهکارهای سایبری و امنیتی لئوناردو، آن را یک سرمایه‌گذاری بلندمدت توصیف کرد که نشان دهنده تعهد شرکت به همکاری با مالزی و توسعه استعدادهای محلی متخصص است.

این شرکت ایتالیایی بیش از 40 سال در این کشور جنوب شرقی آسیا فعال بوده و بالگرد، هواپیماهای نظامی، رادار، سیستم‌های جنگ دریایی و الکترونیکی و راهکارهای امنیتی یکپارچه ارائه می‌دهد.

امنیت سایبری جهانی

شبکه شورای همکاری خلیج فارس، اطلاعات تهدید، فناوری‌های پیشرفته و رویه‌های تخصصی را برای محافظت از سازمان‌های دفاعی و زیرساخت‌های حیاتی در سراسر جهان ترکیب می‌کند.

مدل فدرالی آن، دفاع هماهنگ جهانی را امکان‌پذیر و در عین حال تضمین می‌کند که کشورها کنترل خود را بر داده‌های حساس خود حفظ کنند.

مالزی به سایر مراکز شورای همکاری خلیج فارس در کییتی، ایتالیا؛ بریستول، انگلستان؛ بروکسل، بلژیک؛ و ریاض، عربستان سعودی پیوسته است.
 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.

لغو
1405/05/11 - 14:38- اروپا

لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال در مجارستان

پارلمان مجارستان به لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال رأی داد.