about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

افتتاح مرکز داده جدید در آمریکا

بایدن از تاسیس مرکز داده جدیدی در آمریکا با همکاری شرکت مایکروسافت خبر داد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان،جو بایدن، رئیس‌جمهور ایالات متحده از طرح‌های شرکت مایکروسافت رونمایی کرد و از سرمایه گذاری جدیدی برای ساخت یک مرکز داده 3.3 میلیارد دلاری در جنوب شرقی ویسکانسین خبر داد.
 

بایدن، در چهارمین سفر خود به ویسکانسین در سال جاری گفت:
 

سرمایه گذاری شرکت مایکروسافت ،هزاران شغل ایجاد می کند و در میدان نبرد انتخابات ریاست جمهوری از نامزدی من حمایت می کند.
 

این مرکز داده در جایی ساخته می‌شود که رقیب بایدن برای ریاست‌جمهوری، دونالد ترامپ، سرمایه‌گذاری ۱۰ میلیارد دلاری توسط شرکت فاکسکان تایوان را در سال ۲۰۱۷ اعلام کرد که بعداً این پروژه با شکست مواجه شد. 
 

بایدن در ادامه افزود :
 

سرمایه گذاری مایکروسافت نه تنها در اینجا، بلکه در سراسر جهان انجام خواهد شد.رقیب من وعده هایی داد که زیر پا گذاشت اما ما قول می دهیم و به وعده ها عمل می کنیم.
 

شرکت فاکسکان در سال 2021 اعلام کرد به جای 10 میلیارد دلار برنامه ریزی اولیه، 672 میلیون دلار در این سایت سرمایه گذاری و 1454 شغل جدید ایجاد خواهد کرد.
 

برد اسمیت، رئیس مایکروسافت گفت:
 

این شرکت آمریکایی قصد دارد تا پایان سال 2026 مبلغ 3.3 میلیارد دلار سرمایه گذاری و از هوش مصنوعی برای تقویت تولید و کمک به کارگران استفاده خواهد کرد.
 

کاخ سفید اعلام کرد که در زمان ریاست جمهوری جو بایدن، سرمایه گذاری ها منجر به ایجاد 2300 شغل شده است. در حالی که حدود 1000 شغل در دوران دولت ترامپ از بین رفته است.
 

اسمیت گفت: 
 

ما بیش از 100.000 نفر را در ویسکانسین آموزش خواهیم داد تا مهارت‌های هوش مصنوعی را فراگیرند. 
 

منبع:

تازه ترین ها
تأکید
1405/04/23 - 10:25- آسیا

تأکید هند بر ایجاد قابلیت‌های داخلی در هوش مصنوعی و امنیت سایبری

هند بر لزوم ایجاد قابلیت‌های داخلی در هوش مصنوعی و امنیت سایبری برای مقابله با تهدیدات فزاینده تأکید کرد.

هشدار
1405/04/23 - 10:01- آمریکا

هشدار کانادا به وام‌دهندگان بانکی در پی تشدید تهدیدات سایبری

نهاد ناظر بر بانکداری کانادا به وام‌دهندگان در پی افزایش نگرانی‌های سایبری کلود میتوس از شرکت آنتروپیک هشدار داد.

رونمایی
1405/04/23 - 09:40- هوش مصنوعي

رونمایی از پلتفرم هوش مصنوعی عامل‌گرا در عربستان

عربستان سعودی از پلتفرم هوش مصنوعی عامل‌گرا برای تحلیل داده‌های ملی رونمایی کرد.