about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

مدیر اطلاعات ملی آمریکا در نشست کمیته اطلاعاتی سنا، ایران را یک قدرت در عرصه سایبری توصیف کرد که می‌تواند منافع امنیتی و اقتصادی ایالات متحده را به چالش بکشد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان ، تولسی گابارد، مدیر اطلاعات ملی آمریکا، چهارشنبه ششم فروردین ماه در نشست کمیته اطلاعاتی سنا، ایران را یک قدرت در عرصه سایبری توصیف کرد.

او گفت: «فعالیت‌های سایبری ایران تهدیدی جدی برای شبکه‌ها و داده‌های ما به‌شمار می‌رود.»

گابارد در ادامه به نمونه‌هایی از حملات سایبری سال گذشته در آمریکا از جمله حمله به بزرگ‌ترین پردازشگر پرداخت، مراکز درمانی و تاسیسات آب‌رسانی، اشاره کرد و گفت که تهدیدات سایبری، ترکیبی پیچیده از بازیگران دولتی و غیردولتی است که در برخی موارد با یکدیگر همکاری می‌کنند.

به گفته گابارد، ایران در کنار سایر رقبای ژئوپولیتیکی آمریکا مانند چین، روسیه و کره شمالی، در اقدامات سایبری مشارکت دارد که می‌تواند منافع امنیتی و اقتصادی ایالات متحده را به چالش بکشد.

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.