about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

کارشناسان نظامی و امنیتی در سراسر جهان، شکست رژیم صهیونیستی در حوزه امنیت سایبری را تأیید کردند.

به گزارش کارگروه تروریسم سایبری سایبربان؛ کارشناسان نظامی و امنیت سایبری جهان پس از حملات سایبری گسترده به تأسیسات صنعتی و نظامی رژیم صهیونیستی، شکست تاریخی این رژیم در حوزه امنیت سایبری را پذیرفته‌اند. گروه‌های هکری جبهه مقاومت، که در ماه‌های اخیر حملات سایبری علیه بسیاری از کارخانه‌های کلیدی صنعتی و نظامی رژیم صهیونیستی انجام داده‌اند، ویدئویی با حضور کارشناسان برجسته بین‌المللی منتشر کردند که در آن به بررسی شکست این رژیم در محافظت از زیرساخت‌های نظامی خود پرداخته است.

یک کارشناس امور نظامی در مورد حملات سایبری گفت که پس از نفوذ به داده‌های وزارت جنگ رژیم صهیونیستی، همه چیز آشکار شده و آسیب‌پذیری‌های تجهیزات نظامی به دست هکرها افتاده است.

به عنوان مثال، این کارشناس گفت که نقاط ضعفی وجود دارد که اگر دشمنان اسرائیل از آنها مطلع شوند، می‌توانند تانک لند ۴۰۰ را با یک شلیک مستقیم منهدم و از کار بیندازند.

علاوه بر این، مقامات وزارت جنگ رژیم صهیونیستی در واکنش به حملات سایبری، سیاست سانسور خبری را در پیش گرفته‌اند و از پاسخگویی به رسانه‌ها خودداری و وقوع هرگونه نفوذی را انکار کرده‌اند.

با این حال، با انتشار اسناد توسط جبهه پشتیبانی سایبری، رسانه‌های بین‌المللی و کارشناسان امنیت سایبری توجه خود را به این حادثه معطوف کرده‌اند.

با وجود تلاش‌های رژیم صهیونیستی برای پنهان کردن نقض‌های امنیتی، این موضوع در کانون توجه رسانه‌های جریان اصلی قرار گرفته است.
 

منبع:

تازه ترین ها
مواجهه
1405/04/22 - 12:07- آفریقا

مواجهه کارگران آفریقای جنوبی با تشدید تهدیدات دیپ‌فیک

کارگران آفریقای جنوبی در تشخیص کلاهبرداری‌های هوش مصنوعی با افزایش تهدیدات دیپ‌فیک با مشکل مواجه هستند.

تأسیس
1405/04/22 - 11:58- آسیا

تأسیس اولین آژانس اطلاعات متمرکز ژاپن با حمایت غرب

ژاپن در نظر دارد با حمایت متحدان غربی خود، یک آژانس اطلاعاتی متمرکز جدید بسازد.

مشارکت
1405/04/22 - 11:16- اینترنت اشیاء

مشارکت تالس و سینگتل برای راه‌اندازی شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی

تالس و سینگتل شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی را برای دستگاه‌های تجاری اینترنت اشیا راه‌اندازی کردند.