about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ مؤسسه تحقیقاتی آلما (Alma) متعلق به رژیم صهیونیستی در مطلبی که منتشر کرده است، به معرفی واحدهای دخیل نیروی قدس در جنگ لبنان، پرداخته و سازمان جنگ الکترونیک را به عنوان واحد 300 معرفی نموده است.

بنابر ادعای مؤسسه تحقیقاتی آلما، واحد ۳۰۰ واحدی متخصص در عملیات‌های سایبری تهاجمی و جنگ الکترونیک و مسئول توسعه قابلیت‌های مذکور و اجرای عملیات‌های اطلاعاتی و حملات سایبری علیه زیرساخت‌های دولتی، شرکت‌ها و افراد است.

مؤسسه آلما ادعا کرد که واحد 300 وظیفه توسعه قابلیت‌ها در زمینه‌های فوق‌الذکر و همچنین انجام عملیات‌های اطلاعاتی و حملات سایبری علیه زیرساخت‌های دولتی (مربوط به پرونده آلبانی)، شرکت‌ها یا افراد را بر عهده دارد.؛ این واحد همچنین در کنار توسعه قابلیت‌های جنگ الکترونیک، قابلیت‌های نظارت، ردیابی و هک را نیز توسعه داده است.

علاوه بر همه اینها، مؤسسه صهیونیستی آلما مدعی شد که عوامل یگان 300 به سازمان‌های تحت حمایت ایران در جمع‌آوری اطلاعات و نظارت فناوری و بهره‌برداری از سامانه‌های جنگ الکترونیک و همچنین آموزش و آموزش در این زمینه‌ها کمک می‌کنند.

طبق ادعای مؤسسه، گزارش‌های مختلف حاکی از آن است که این واحد با دانشگاه‌ها و شرکت‌های مختلف در بخش‌های سایبری، فناوری و فناوری پیشرفته در ایران ارتباط دارد و همچنین تحت پوشش شرکت‌های غیرنظامی فعالیت می‌کند.

آلما در گزارش خود ادامه داد که این یگان با سایر واحدهای سپاه مرتبط با عملیات سایبری مانند سازمان اطلاعات، سازمان ضد اطلاعات و مرکز جنگ الکترونیک و دفاع سایبری همکاری می‌کند.

مؤسسه آلما ادعا کرد که قرار است اعضای این یگان در صورت اعزام به لبنان، حزب‌الله را در بازسازی توانمندی‌های خود در مناطق مذکور و آموزش نیروهای جدید یاری کنند.
 

منبع:

تازه ترین ها
لغو
1405/05/11 - 14:38- اروپا

لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال در مجارستان

پارلمان مجارستان به لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال رأی داد.

الزام
1405/05/11 - 14:00- سایرفناوری ها

الزام تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند به ادغام سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی در هند

از سال ۲۰۲۵، هند از تمام گوشی‌های هوشمند خود خواسته تا از سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی خود موسوم به «NavIC» پشتیبانی کنند.

گزارش
1405/05/11 - 13:59- هوش مصنوعي

گزارش پست‌های نامناسب هوش مصنوعی در لینکدین

لینکدین به کاربران اجازه می‌دهد پست‌های نامناسب هوش مصنوعی را گزارش دهند.