about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

در ادامه جنگ روانی و تبلیغاتی علیه جمهوری اسلامی ایران، یک شرکت امنیت سایبری غربی به نام لوک اوت (Lookout) بار دیگر مدعی شده است که ایران در حال استفاده از بدافزاری به نام DCHSpy برای رصد و مقابله با فعالیت‌های خرابکارانه مخالفان و عوامل بیگانه است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، به ادعای این شرکت، که در راستای منافع رژیم صهیونیستی و دولت‌های متخاصم فعالیت می‌کند، نسخه جدیدی از این بدافزار پس از حملات تجاوزکارانه اسرائیل به زیرساخت‌های هسته‌ای ایران در ماه ژوئن شناسایی شده است.

در این گزارش آمده که بدافزار مذکور می‌تواند اطلاعاتی مانند پیام‌های واتساپ، فایل‌های دستگاه، لیست مخاطبین، پیامک‌ها، موقعیت مکانی و حتی صدا و تصویر را جمع‌آوری کند.

منابع غربی ادعا می‌کنند که این بدافزار از طریق لینک‌های ساختگی در پیام‌رسان‌هایی مانند تلگرام منتشر شده و با بهره‌گیری از موضوعاتی مانند سرویس اینترنتی استارلینک، کاربران را فریب می‌دهد.

در این گزارش همچنین سعی شده با نسبت دادن این فعالیت‌ها به گروهی موسوم به "MuddyWater" که آن را به وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی منتسب کرده‌اند، فضای منفی علیه نهادهای امنیتی کشور ایجاد کنند.

این در حالی است که جمهوری اسلامی ایران همواره در معرض شدیدترین حملات سایبری از سوی آمریکا و رژیم صهیونیستی قرار دارد و اقدامات دفاعی و پیشگیرانه‌اش در حوزه فضای مجازی، بخشی از حق حاکمیتی و امنیت ملی کشور محسوب می‌شود.

 

منبع:

تازه ترین ها
پیش‌بینی
1405/05/11 - 13:36- تروریسم سایبری

پیش‌بینی رژیم صهیونیستی درمورد جنگ هویت‌ها در عصر هوش مصنوعی

صنعت سایبری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که هویت به میدان نبرد بعدی امنیت هوش مصنوعی تبدیل خواهد شد.

تشدید
1405/05/11 - 13:07- آسیا

تشدید درگیری ارمنستان و آذربایجان با حملات سایبری علیه روزنامه‌نگاران و مدافعان حقوق بشر

به گفته محققان، درگیری ارمنستان و آذربایجان با حملات سایبری علیه روزنامه‌نگاران و مدافعان حقوق بشر و استفاده آذربایجان از جاسوس‌افزار اسرائیلی پگاسوس تشدید شده است.

استرالیایی‌ها
1405/05/11 - 12:59- اقیانوسیه

استرالیایی‌ها خواستار مدیریت شفاف در فناوری‌های کوانتومی شدند

طی یک گفتگوی ملی، استرالیایی‌ها خواهان شفافیت، نظارت و دسترسی عادلانه به مزایای فناوری‌های کوانتومی شدند.