about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

مقامات سایبری رژیم صهیونیستی ادعا کردند که هکرهای ایرانی در تلاش برای نقض سازمان‌های اسرائیلی هستند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ مقامات سایبری رژیم صهیونیستی ادعا کردند که افراد درصورت دریافت پیامک کمپین گردشگری، مراقب باشند زیرا این احتمالاً یک حمله سایبری از سوی ایران بوده است؛ آنها همچنین در مورد تلاش یک گروه هکری معروف به مادی‌واتر (MuddyWater) برای نفوذ به شبکه‌های کامپیوتری و هدف قرار دادن سازمان‌ها هشدار دادند.

مقامات اسرائیلی مدعی شدند که در این حمله، گروه هکری ایرانی با ارسال ایمیلی با عنوان «برنامه بین‌المللی گردشگری اسرائیل»، گیرندگان را تشویق کرده تا روی پیوندی کلیک کنند که حمله فیشینگ را با هدف نفوذ به شبکه‌های رایانه‌ای سازمانی، جاسوسی و در دست گرفتن کنترل انجام می‌دهد.

به گفته محققان، مادی‌واتر عمدتاً در خاورمیانه و سرزمین‌های اشغالی فعالیت می‌کند و فعالیتش بر جاسوسی سایبری و کمپین‌های هدفمند متمرکز است.

آنها ادعا کردند که این گروه هکری از سال 2017 زیر نظر وزارت امنیت اطلاعات ایران (MOIS) فعالیت می‌کند؛ و عملیات‌هایش معطوف به اهداف استراتژیکی مهمی است و از فناوری‌های پیشرفته برای نفوذ به شبکه‌های رایانه‌ای استفاده می‌کند.

این گروه معمولاً بدافزارها را با استفاده از تکنیک‌های پیشرفته برای شناسایی و نفوذ از راه دور به شبکه‌های رایانه‌ای مستقر و تلاش می‌کند تا فعالیت‌های مخربی از جمله جمع‌آوری اطلاعات، کنترل سیستم رایانه‌ای و همانطور که گفته شد، جاسوسی انجام دهد.

اداره ملی امنیت سایبری رژیم صهیونیستی از سازمان‌های اسرائیلی خواست تا ایمیل‌های مشکوک را در تمام سیستم‌های امنیتی خنثی و از کلیک کردن روی لینک‌ها در پیامک‌ها، واتس‌اپ و ایمیل خودداری کنند.

منبع:

تازه ترین ها
تسریع
1405/04/22 - 14:08- هوش مصنوعي

تسریع تحول دیجیتال در شهرداری‌های یونان

یونان یک برنامه بودجه ۱۰ میلیون یورویی را برای تسریع تحول دیجیتال در شهرداری‌ها را راه‌اندازی کرد.

جایگاه
1405/04/22 - 13:19- اروپا

جایگاه فنلاند در میان اقتصادهای دیجیتال اتحادیه اروپا

فنلاند در میان اقتصادهای دیجیتال پیشرو اتحادیه اروپا قرار گرفت.

مواجهه
1405/04/22 - 12:07- آفریقا

مواجهه کارگران آفریقای جنوبی با تشدید تهدیدات دیپ‌فیک

کارگران آفریقای جنوبی در تشخیص کلاهبرداری‌های هوش مصنوعی با افزایش تهدیدات دیپ‌فیک با مشکل مواجه هستند.