about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

آژانس اطلاعات نظامی اوکراین مدعی حمله سایبری به شرکت فناوری اطلاعات ارائه دهنده خدمات به صنایع دفاعی روسیه است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ آژانس اطلاعات نظامی اوکراین (HUR) در 27 ژانویه سال جاری مدعی حمله سایبری علیه شرکت مشاوره «IPL» شد که به صنایع سنگین و مجتمع صنعتی نظامی روسیه خدمات ارائه می‌دهد.

به گفته کارشناسان، عملیات متخصصان سایبری آژانس، زیرساخت کلی فناوری اطلاعات این شرکت را به عنوان یکی از مدرن‌ترین شرکت‌ها در روسیه، نابود کرد.

حملات سایبری به ابزاری رایج تبدیل شده که هر 2 طرف جنگ روسیه و اوکراین از آن استفاده می‌کنند. در یکی از ویرانگرترین حملات، هکرهای روسی ارائه دهنده مخابرات اوکراین موسوم به «Kyivstar» را هدف قرار دادند که باعث قطع ارتباط در سراسر کشور در دسامبر گذشته شد.

آژانس اطلاعات نظامی اوکراین ادعا کرد که متخصصان سایبری اوکراینی پس از نفوذ به شبکه داخلی IPL Consulting، بیش از 60 ترابایت داده را حذف و ده‌ها سرور و پایگاه داده را نابود کردند. هزینه کامل خسارت در حال حاضر در حال تعیین است.

سازمان اطلاعات ارتش اوکراین در شبکه‌های اجتماعی اعلام کرد :

«در شرایط تحریم‌های مستمر علیه روسیه، خسارات وارده به دشمن بسیار دردناک است.»

بنابر ادعای آژانس اوکراینی، IPL Consulting سیستم‌های فناوری اطلاعات را برای شرکت‌های روسی، فعال در زمینه طراحی و تولید قطعات خودرو و هوانوردی، مهندسی سنگین و دفاع، اجرا می‌کند.

این آژانس گفت :

«ده‌ها شرکت روسی که در بخش دفاع روسیه کار می‌کنند آسیب خواهند دید.»

IPL Consulting هیچ اشاره‌ای به حمله سایبری گزارش شده در وب‌سایت یا رسانه‌های اجتماعی خود نکرد.

چندی پیش نیز اطلاعات نظامی اوکراین از حمله سایبری به مرکز تحقیقات هواشناسی فضایی خاور دور روسیه «Planeta» در خاباروفسک خبر داد.
 

منبع:

تازه ترین ها
قاچاق
1405/04/02 - 19:22- آسیا

قاچاق سیستم‌های استارلینک به ایران توسط رژیم صهیونیستی

نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی اعلام کرد که سیستم‌های استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

سوءاستفاده
1405/04/02 - 18:59- آسیب پذیری

سوءاستفاده از جام جهانی توسط مجرمان سایبری

مجرمان سایبری با استفاده از طرح‌های فیشینگ از هیاهوی جام جهانی سوءاستفاده می‌کنند.

ادغام
1405/04/02 - 17:53- هوش مصنوعي

ادغام هوش مصنوعی در برنامه‌های اصلی دولت اندونزی

اندونزی قصد دارد هوش مصنوعی را در برنامه‌های اصلی دولتی بین سال‌های ۲۰۲۶ تا ۲۰۲۹ ادغام ‌کند.