about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

یک گروه هکری اسرائیلی به نام «We Red Evils Original» ادعا کرد که در عملکرد وای‌فای ایران اختلال ایجاد کرده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ به گزارش رسانه‌های اسرائیلی، گروه هکری رژیم صهیونیستی موسوم به «We Red Evils Original» مسئولیت قطعی‌های گزارش شده وای‌فای در ایران را بر عهده گرفت.

اندکی قبل از گزارش‌ها در ایران، این گروه پیامی را در تلگرام خود منتشر و ادعا کرد :

«در دقایق آینده به سیستم‌ها و ارائه‌دهندگان اینترنتی در ایران حمله خواهیم کرد. ضربه سختی در راه است.»

WeRedEvils از ابتدای جنگ رژیم صهیونیستی و حماس به صورت غیر رسمی فعالیت می‌کند.

کارشناسان عنوان کردند که این اولین بار نیست که این گروه هکری کشورهای خارجی را هک می‌کند. در اکتبر 2023، این گروه مدعی شد که سیستم مدیریت پروژه اصلی زیرساخت‌های نفتی در ایران را هک کرده است.

هکرها در کانال تلگرامی خود مدعی شدند :

«ما موفق شدیم نرم‌افزارهای حساس و حیاتی را به دست آوریم که در اینجا به جزئیات آن نمی‌پردازیم، مطمئن هستیم که ایران میزان آسیب را درک کرده است. همانطور که می‌دانیم و در گذشته چنین دکل‌هایی را دیده‌ایم، راکتورها در موارد خاص می‌توانند در صورت نشت داخلی یا گرم شدن بیش از حد باعث تخریب جمعی شوند.»

سایر ادعاهای موفقیت

در ماه نوامبر سال قبل نیز آنها ادعا کردند که با موفقیت حساب‌های واتس‌اپ تمام اعضای خانواده حدید را مسدود کرده‌اند و اسکرین‌شات‌ها و جزئیات تماس را در اختیار دارند؛ آنها مدعی شدند که در اوایل نوامبر در انتقام پرتاب موشک اینترنت را در یمن قطع کرده‌اند. 

منبع:

تازه ترین ها
پیشنهاد
1405/04/03 - 15:21- اروپا

پیشنهاد یوروی دیجیتال در کمیته پارلمان اروپا مطرح شد

تلاش‌ها برای مدرن‌سازی یورو برای عصر دیجیتال و در عین حال حفظ اعتماد عمومی به سیستم مالی در اروپا در حال افزایش است.

پشتیبانی
1405/04/03 - 15:03- هوش مصنوعي

پشتیبانی از اکتشافات علمی توسط جمینای گوگل

گوگل از ابزارهای هوش مصنوعی جمینای برای پشتیبانی از اکتشافات علمی در زمینه‌های تحقیقاتی رونمایی کرد.

شکاف‌های
1405/04/03 - 14:37- هوش مصنوعي

شکاف‌های امنیتی کودکان ایرلندی در قانون هوش مصنوعی اروپا

اتحادیه حقوق کودکان ایرلند، به شکاف‌های امنیتی کودکان در قانون هوش مصنوعی تاکید کرد.