about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

محققان ادعا کردند که حماس بدافزار پیچیده‌ای را برای هدف قرار دادن رژیم صهیونیستی از کشورهای روسیه، چین و ایران به دست آورده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ به گفته کارشناسان، حماس بدافزار پیچیده‌ای را برای هدف قرار دادن زیرساخت‌ها و نهادهای رژیم صهیونیستی به‌دست آورده و جبهه دیگری را در درگیری‌های جاری باز می‌کند.

با این حال، یکی از کارشناسان به نیوزویک گفت که حملاتی که از نوار غزه سرچشمه می‌گیرد به دلیل آسیب‌های وارد شده به منطقه از بمباران اسرائیل به طور فزاینده‌ای بعید می‌شود.

به گزارش محققان، حماس شروع به اجاره دادن ویروس‌های رایانه‌ای پیچیده و استفاده از آنها برای حمله به نیروهای رژیم صهیونیستی و دیگر سازمان‌های دولتی کرده است.

طبق گزارش‌ها، این گروه با استفاده از بدافزار ارزانی که به نام «دزدان اطلاعات» شناخته می‌شود، ویروس‌ها را برای هدف قرار دادن رایانه‌ها از طریق ایمیل، بازی‌ها یا اسناد پی‌دی‌اف آپلود و از آنها برای سرقت داد‌ه‌های محرمانه استفاده می‌کند.

آلبرتو کاسارس (Alberto Casares)، مدیر ارشد فناوری شرکت امنیت سایبری «Constella Intelligence» مستقر در کالیفرنیا، ادعا کرد که این فناوری ممکن است از روسیه، چین، ایران یا کره شمالی منشأ گرفته باشد.

کارشناسان گزارشی از اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی را نقل کرد که ادعا می‌کند تعداد گزارش‌های دریافتی بین سال‌های 2022 تا 2023 حدود 43 درصد افزایش یافته و 68 درصد از گزارش‌های سال قبل پس از 7 اکتبر رسیده است.

در این بیانیه آمده است که جنگ شمشیرهای آهنین، نامی که اسرائیل برای درگیری خود علیه حماس استفاده کرده، با خود افزایش حملات سایبری را به همراه داشته که به تدریج تشدید و از تمرکز بر سرقت اطلاعات به ایجاد اختلال و آسیب تبدیل شد.

جوزف جارنکی (Joseph Jarnecki)، محقق تهدیدات سایبری و امنیت سایبری در مؤسسه رویال خدمات متحد، به نیوزویک گفت که راهبرد جدید حماس گسترش درگیری گسترده‌تر را تشکیل می‌دهد.

جارنکی ادعا کرد :

«حماس احتمالاً قصد دارد بر سیستم‌های دیجیتال اسرائیل با هدف مختل کردن یا تضعیف عملکرد آنها تأثیر بگذارد. امید این است که این امر توانایی اسرائیل برای هدایت جنگ را تضعیف کند و به روحیه عمومی آسیب برساند. در حالیکه این امکان وجود داشت که حماس این ابزارهای سایبری را از روسیه و چین دریافت کند، که هر 2 شبکه‌های هک پیچیده خود را اداره می‌کنند، به احتمال زیاد این فناوری از ایران یا از طریق شبکه‌های مجرمانه غیروابسته می‌آمد. من فکر می‌کنم به احتمال زیاد حماس ابزارهای هک تجاری را از حامیان دولتی ایران دریافت می‌کند یا آنها را از مجرمان سایبری آنلاین خریداری می‌کند که مدل‌های نرم‌افزار به‌عنوان سرویس را اجرا می‌کنند.»

با این حال، مادلین کار (Madeline Carr)، استاد سیاست جهانی و امنیت سایبری در دانشگاه کالج لندن، در مورد کل این تصور که حماس رژیم صهیونیستی را از طریق حملات سایبری هدف قرار می‌دهد، تردید ایجاد کرد.

کار مدعی شد که اسرائیل یکی از پیچیده‌ترین کشورهای سایبری جهان است و زیرساخت‌های ارتباطی غزه در 10 ماه گذشته تقریباً به طور کامل نابود شده است. ارتباط تلفنی بسیار کم است، چه رسد به نوع سرعت اینترنت که برای هر نوع حمله سایبری پیچیده مورد نیاز است.

وی خاطرنشان کرد که اگر حماس بتواند منابع تکنولوژیکی کافی را به سمت حملات سایبری علیه این رژیم منحرف کند، در این شرایط، فوق‌العاده خواهد بود.

او همچنین این سؤال را مطرح کرد که آیا اسرائیل می‌تواند این حملات را تا عاملان آن ردیابی کند.

کار تصریح کرد :

«هر کشوری که درگیر نبرد است، به سرعت شروع به جذب و افزایش حملات مهاجران، فرصت‌طلبان و کسانی می‌کند که به هر طریق دیگری انگیزه دارند. نسبت دادن این حملات به بازیگران خاص بسیار دشوار است.»

منبع:

تازه ترین ها
مواجهه
1405/04/22 - 12:07- آفریقا

مواجهه کارگران آفریقای جنوبی با تشدید تهدیدات دیپ‌فیک

کارگران آفریقای جنوبی در تشخیص کلاهبرداری‌های هوش مصنوعی با افزایش تهدیدات دیپ‌فیک با مشکل مواجه هستند.

تأسیس
1405/04/22 - 11:58- آسیا

تأسیس اولین آژانس اطلاعات متمرکز ژاپن با حمایت غرب

ژاپن در نظر دارد با حمایت متحدان غربی خود، یک آژانس اطلاعاتی متمرکز جدید بسازد.

مشارکت
1405/04/22 - 11:16- اینترنت اشیاء

مشارکت تالس و سینگتل برای راه‌اندازی شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی

تالس و سینگتل شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی را برای دستگاه‌های تجاری اینترنت اشیا راه‌اندازی کردند.