about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

مدیرعامل انویدیا اعلام کرد همکاری جهانی در زمینه فناوری در دولت ترامپ ادامه خواهد یافت.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، جنسن هوانگ، مدیر عامل انویدیا اعلام کرد که همکاری جهانی در زمینه فناوری ادامه خواهد یافت، حتی اگر دولت آینده ایالات متحده آمریکا کنترل‌های سخت گیرانه تری بر صادرات محصولات محاسباتی پیشرفته اعمال نماید.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور منتخب ایالات متحده، در اولین دوره ریاست جمهوری خود، با استناد به امنیت ملی، محدودیت‌هایی را بر فروش فناوری ایالات متحده به چین اعمال کرد. سیاستی که در دوره ریاست جمهوری جو بایدن ادامه یافت.

محدودیت‌ها، شرکت انویدیا، تولید کننده پیشرو در تراشه‌های مورد استفاده در هوش مصنوعی را مجبور کرد تا مجموعه محصولات خود را در چین تغییر دهد.

هوانگ در جریان بازدید از هنگ کنگ به رسانه‌ها گفت:

علم باز در همکاری جهانی، همکاری در بین ریاضیات و علوم برای مدت طولانی وجود داشته است. این همکاری پایه و اساس پیشرفت اجتماعی و پیشرفت علمی می‌باشد. همکاری ادامه خواهد داشت. من نمی‌دانم در دولت جدید چه اتفاقی خواهد افتاد، اما هر اتفاقی که بیفتد، ما به طور همزمان هم قوانین را رعایت می‌کنیم و هم سیاست‌ها را حفظ می‌نماییم. به پیشرفت فناوری و پشتیبانی خود ادامه می‌دهیم و به مشتریان خود در سراسر جهان خدمت خواهیم کرد.

هوانگ در پاسخ به سوالی در مورد انرژی مورد نیاز واحدهای پردازش گرافیکی تراشه‌های هوش مصنوعی گفت:

اگر جهان، انرژی بیشتری را برای احداث به کارخانه‌های هوش مصنوعی اختصاص دهد، دنیای بهتری خواهیم داشت. هدف هوش مصنوعی آموزش نیست، هدف هوش مصنوعی استنتاج است. به‌عنوان مثال، هوش مصنوعی می‌تواند راه‌های جدیدی برای ذخیره‌سازی دی‌اکسید کربن در مخازن، طراحی‌های جدید توربین‌های بادی و مواد جدید برای ذخیره‌سازی برق کشف کند. عصر هوش مصنوعی آغاز شده است. دوران محاسباتی جدید که بر هر صنعت و هر حوزه علمی تأثیر خواهد گذاشت.

 

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.