about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

سرویس خبری چینی شینهوا گزارش داد که شانگهای در پایان فوریه سال جاری به 92 هزار ایستگاه پایه 5G می‌رسد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ سرویس خبری چینی شینهوا گزارش داد که اپراتورهای چینی تاکنون 92 هزار ایستگاه پایه 5G را در مرکز مالی چین مستقر کرده‌اند، شانگهای دارای 92 هزار ایستگاه پایه 5G تا پایان فوریه سال جاری خواهد بود.

تا پایان سال گذشته، 38.5 درصد از ایستگاه‌های پایه ارتباطات سیار شهر، ایستگاه‌های پایه 5G بودند.

در این گزارش همچنین آمده است که شانگهای در مجموع بیش از 18.7 میلیون کاربر تلفن همراه 5G را تا پایان سال گذشته ثبت کرده که نسبت به سال گذشته نزدیک به 40 درصد افزایش داشته است.

براساس گزارش اداره ارتباطات شانگهای، مشترکان 5G، 40.8 درصد از کل کاربران تلفن همراه در شانگهای را تشکیل می‌دهند.

در عین حال، داده‌های رسمی نشان داد که بیش از 11.5 میلیون خانوار در شانگهای در سال 2023 از طریق کابل‌های فیبر نوری به اینترنت دسترسی داشتند که از این تعداد حدود 2.7 میلیون خانوار می‌توانستند اینترنت را با سرعت پهنای باند ثابت 1000 مگابیت بر ثانیه یا بالاتر مرور کنند.

چین تا پایان سال گذشته 11.6 میلیون ایستگاه ارتباطی تلفن همراه داشت که از این تعداد 3.4 میلیون ایستگاه پایه 5G بودند. ایستگاه‌های پایه 5G در حال حاضر 29 درصد از کل ایستگاه‌های پایه موبایل در چین را تشکیل می‌دهند. این نسبت 7.8 واحد درصد بیشتر از پایان سال 2022 است.

روزنامه محلی گلوبال تایمز اخیراً به نقل از یکی از مدیران اپراتور محلی «China Mobile» گزارش داد که انتظار می‌رود نفوذ فناوری 5G در چین تا پایان سال 2023 به 90 درصد برسد.

بیان یانان (Bian Yannan)، معاون مدیر کل بخش برنامه‌ریزی و ساخت و ساز در China Mobile، گفته بود که انتظار می‌رود این نرخ نفوذ به لطف استقرار 360 هزار ایستگاه پایه 5G در طول سال 2023 به دست آید.

کارشناسان معتقدند که چین تا سال 2030 به نرخ پذیرش 5G به 90 درصد برسد و این کشور را به یک رهبر جهانی در این فضا تبدیل کند. تا پایان سال 2024، این کشور آسیایی از یک میلیارد اتصال 5G فراتر خواهد رفت و تا سال 2030، این تعداد به 1.6 میلیارد اتصال افزایش می‌یابد که 260 میلیارد دلار به تولید ناخالص داخلی چین کمک می‌کند.

علاوه بر این، گزارش «GSMA» نشان می‌دهد که ترافیک داده تلفن همراه در چین تا پایان دهه 4 برابر می‌شود و اکنون 1.28 میلیارد مشترک تلفن همراه منحصر به فرد در چین وجود دارد که نشان دهنده ضریب نفوذ 88 درصدی است. علاوه بر این، اکوسیستم واحد پیشرفته اکنون تقریباً از 8 میلیون شغل در چین پشتیبانی و 110 میلیارد دلار در سال از طریق مالیات کمک می‌کند و در سال 2023، درآمد اپراتور به 225 میلیارد دلار رسید. در این گزارش آمده است که تا پایان دهه، سهم اقتصادی سالانه بخش موبایل چین به بیش از یک تریلیون دلار برسد.

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.