about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

92 در صد از حساب های جیمیل در معرض هک شدن

محققان دانشگاه های میشیگان و کالیفرنیا توانستند با کمک این روش، از هر هفت برنامه همراه طراحی شده برای گوشی های اندروید شش برنامه را با موفقیت هک کنند و لذا ضریب موفقیت این برنامه را تا 92 درصد برآورد کرده اند.

این روش هک که روش مداخله در وضعیت رابط کاربری نام گرفته، به هکرها این امکان را می دهد تا بدون اطلاع کاربر برنامه مخرب خود را بر روی گوشی یا تبلت وی به اجرا درآورند. محققان می گویند از این طریق می توان کلمه عبور و شماره تامین اجتماعی و  دیگر داده های حساس کاربران را به سرقت برد.

علاوه بر جیمیل، برنامه های محبوبی همچون Amazon،NewEgg ، Hotel.com ، WebMD و Chase نیز نسبت به این روش در معرض خطر قرار دارند. محققان بیان می کنند با استفاده از این روش حتی می توان فعل و انفعالاتی که در داخل محیط یک برنامه همراه در جریان است را بررسی کرد.

اگر چه این روش تا به حال برای هک کردن گوشی های اندروید به کار رفته، اما از آن برای حمله به آیفون و گوشی های مجهز به سیستم عامل ویندوز فون هم می توان استفاده کرد. هکرها بیم دارند که در آینده از این روش برای طراحی و عرضه انبوهی از برنامه های مخرب و سارق برای گوشی های آندروید استفاده شود.

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.