about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

8.4 ترابایت داده‌های ایمیل‌های چینی‌ها هک شد

یک پایگاه داده ایمیل متعلق به دانشگاه چینی جیائو تونگ حاوی 8.4 ترابایت متادیتا در اینترنت در دسترس عموم قرار گرفته است. علت این مسئله عدم رعایت استانداردهای امنیتی بوده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ یک پایگاه داده ایمیل متعلق به دانشگاه چینی جیائو تونگ حاوی 8.4 ترابایت متادیتا در اینترنت در دسترس عموم قرار گرفته است. علت این مسئله عدم رعایت استانداردهای امنیتی بوده است.

سروری که اطلاعات مختلف ایمیل از طریق آن سرقت شده اولین بار در 22 می سال 2019 توسط شرکت امنیتی کلودفلیر شناسایی شد. این پایگاه داده حاوی 9.5 میلیارد ردیف داده است که در زمان سرقت کماکان مورد استفاده بوده اند.

دانشگاه چینی جیائو تونگ در شانگهای واقع بوده و یکی از بزرگ‌ترین مجموعه‌های دانشگاهی در این کشور است. بیش از 41 هزار دانشجو در مقاطع کارشناسی تا دکترا در این دانشگاه تحصیل می‌کنند. خدمات ایمیل این دانشگاه توسط شرکت زیمبرا ارائه می‌شود که بیش از 200 هزار کسب‌وکار مختلف در دنیا از آن خدمات دریافت می‌کنند.

هنوز مشخص نیست چه فرد یا افرادی در سرقت این پایگاه داده و اطلاعات موجود در آن نقش داشته‌اند. اما تحقیقات در این زمینه برای شناسایی عوامل اقدام مذکور در جریان است.

تازه ترین ها
واگذاری
1405/04/02 - 10:02- آسیا

واگذاری حاکمیت دیجیتال ارمنستان به آذربایجان

ارمنستان اعلام کرد که طی یک توافق‌نامه، داوطلبانه حاکمیت دیجیتال را به آذربایجان واگذار می‌کند.

انتقاد
1405/04/02 - 09:45- تلگرام

انتقاد دوروف از مسدودسازی تلگرام در هند

بنیان‌گذار پیام‌رسان تلگرام تأکید کرد که این اقدام میلیون‌ها کاربر عادی را متضرر کرده و تأثیر چندانی در جلوگیری از افشای سؤالات امتحانی نداشته است.

ضربه
1405/04/02 - 09:43- جرم سایبری

ضربه بین‌المللی به شبکه بدافزاری مرتبط با گروه هکری روسی

نهادهای مجری قانون در چند کشور با اجرای یک عملیات مشترک بین‌المللی، شبکه بدافزاری مرتبط با گروه سایبری روسی موسوم به اویل کورپ را هدف قرار دادند.