about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

بررسی های موسسه تحقیقاتی «دیتا 61» نشان می دهد بیش از 60 درصد از هرزنامه های جهان در کشورهای آمریکا، روسیه و اوکراین تولید شده و در دیگر نقاط دنیا انتشار می یابد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان، به نقل از «فارس»؛ تحقیقاتی که در مورد روند تولید و انتشار هرزنامه های اینترنتی در دنیا انجام شده حاکی است سه کشور آمریکا، روسیه و اوکراین در دنیا مسؤول اصلی تولید هرزنامه هستند.

این بررسی طی سال های 2007 تا 2017 صورت گرفته و در جریان انجام آن گزارش های مربوط به 51.6 میلیون فعالیت آنلاین مشکوک و نامناسب و بیش از 662 هزار نشانی آی پی مرتبط در سراسر دنیا مورد بررسی قرار گرفته اند.

برای افزایش دقت این پژوهش از فناوری هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی استفاده شده است، بر همین اساس هرزنامه های ارسالی از طریق شبکه‌های تبهکاری پیچیده‌ای ارسال می‌شوند که مقابله با آنها نیازمند صرف وقت و هزینه فراوان است.

در بخش دیگری از این پژوهش به کلاهبرداری فیشینگ نیز پرداخته شده و تصریح شده این پدیده که در قالب ارسال ایمیل های فریبنده با هدف ترغیب کاربر به افشای اطلاعات حساس شخصی و مالی صورت می گیرد، از سال 2009 اوج گرفته و رشد آن در سال 2017 نسبت به سال 2016 حدود سی درصد بوده است.

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/02 - 15:07- اروپا

افزایش حذف محتوای نفرت‌پراکنی آنلاین در اسپانیا

رصدخانه نژادپرستی و بیگانه‌هراسی اسپانیا، بیش از 31 هزار مورد نفرت‌پراکنی و محتوای تبعیض‌آمیز را در رسانه‌های اجتماعی شناسایی کرد.

تحلیل
1405/04/02 - 14:40- سایرفناوری ها

تحلیل بنیاد دیده‌بان اینترنت در مورد فناوری‌های تشخیص کودک‌آزاری

بنیاد دیده‌بان اینترنت، تحلیل جدیدی را برای شناسایی محتوای سوءاستفاده جنسی از کودکان منتشر کرده است.

محدودیت
1405/04/02 - 13:40- هوش مصنوعي

محدودیت استفاده از هوش مصنوعی در مدارس ابتدایی نروژ

نروژ استفاده از هوش مصنوعی مولد را در مدارس ابتدایی، به طور قابل توجهی محدود می‌کند.