about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

به گفته کارشناسان، 40 درصد سرمایه‌گذاری‌های جهان در حوزه سایبر در اراضی اشغالی رخ می‌دهند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ بنیانگذار اداره سایبری ملی اسرائیل در کتاب جدید خود مدعی شد که 40 درصد از تمام ورودی‌های مالی خصوصی به فناوری و شرکت‌های سایبری در سرزمین‌های اشغالی سرمایه‌گذاری می‌شود.

این کتاب به نام «Cybermania» به‌وسیله اِویاتار ماتانیا (Cybermania) از دانشگاه تل‌آویو و امیر راپاپورت (Amir Rapaport)، روزنامه‌نگار باسابقه تألیف شد. در این کتاب ادعا شده که اسرائیل به یکی از کشورهای پیشرو در زمینه سایبری تبدیل شده و در میان اولین کشورهایی در جهان بوده که مقیاس و اهمیت انقلاب سایبری را تشخیص داده است.

ماتانیا، که همچنین استادیار دانشکده دولتی بلاواتنیک (Blavatnik) دانشگاه آکسفورد است، در این خصوص گفت :

«در فضای سایبری، اسرائیل یک نیروگاه جهانی در اعداد مطلق است. 40 درصد از کل سرمایه‌گذاری‌های خصوصی در جهان در سایبر به اسرائیل تعلق دارد و از هر 3 شرکت برجسته، یک مورد اسرائیلی است. امروزه 15 درصد از صادرات فناوری پیشرفته اسرائیل، که حدود نیمی از کل صادرات اسرائیل است، سایبری است و این رقم رشد خواهد کرد.»

وی افزود که این اعداد شگفت‌انگیز هستند، اما تصویر کامل را نشان نمی‌دهند. به هر حال، معیارهایی مانند قابلیت‌های دفاعی وجود دارد که نمی‌توان آنها را اندازه‌گیری کرد. او ادعا کرد که در عرض یک دهه، اسرائیل به یک عامل بسیار مهم در عرصه جدید امنیت سایبری و اقتصاد سایبری تبدیل شده است.

ماتانیا که در سال 2012 اداره سایبری ملی اسرائیل را تأسیس کرد، بین سال‌های 2012 تا 2018 به‌عنوان رئیس این سازمان خدمت کرد و به‌طور مستقیم به نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی گزارش می‌داد.

اداره سایبری ملی اسرائیل یادآور شد :

«نقطه عطف سفر اسرائیل در تبدیل شدن به یک قدرت سایبری، بازدید بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر وقت اسرائیل، از واحد 8200 در سال 2010 بود. نتانیاهو از آنچه از سربازان شنید، شگفت‌زده شد. او فهمید که دنیای جدید سایبری خطری فوق‌العاده برای اسرائیل به همراه دارد، زیرا این کشور در برابر حملات از هر نقطه در جهان آسیب‌پذیر خواهد بود. سیستم ملی سایبری که من رهبری آن را بر عهده داشتم، اولین سیستم از نوع خود در جهان بود. درک عمیقی از سوی دولت برای ساختن یک اکوسیستم ملی پیشرو در جهان وجود داشت و منتظر ماندن بازار آزاد برای انجام این کار کافی نیست. بودجه هنگفتی در دانشگاه و صنعت و ایجاد قابلیت‌های دفاع سایبری اختصاص داده شد.»

به گفته ماتانیا، توانایی‌های سایبری اسرائیل در بازار خصوصی، دولتی و تشکیلات دفاعی به رژیم غاصب کمک می‌کند تا از قدرت دیپلماتیک و سیاسی خود نیز استفاده کند.

وی خاطرنشان کرد :

«زمانی که اسرائیل یک اتحاد دفاع سایبری با قبرس و یونان امضا کرد، لزوماً نیازی به قبرس یا یونان برای ارتقای دفاع سایبری خود ندارد؛ اما در ازای دفاع، ما در مناطق دیگر بازپرداخت می‌کنیم. اسرائیل مترادف با سایبر شده است، به طوری که امروز در عرصه بین‌المللی به سایبر متکی هستیم.»

منبع:

تازه ترین ها
ادغام
1405/04/02 - 17:53- هوش مصنوعي

ادغام هوش مصنوعی در برنامه‌های اصلی دولت اندونزی

اندونزی قصد دارد هوش مصنوعی را در برنامه‌های اصلی دولتی بین سال‌های ۲۰۲۶ تا ۲۰۲۹ ادغام ‌کند.

هشدار
1405/04/02 - 17:07- هوش مصنوعي

هشدار سازمان ملل متحد در زمینه تعصب جنسیتی توسط هوش مصنوعی

نهاد زنان سازمان ملل متحد هشدار داد که تعصب جنسیتی گسترده‌ای در مدل‌های هوش مصنوعی وجود دارد.

بریتانیا
1405/04/02 - 16:29- اروپا

بریتانیا و مالزی مذاکراتی را در مورد توافق تجارت دیجیتال آغاز کردند

توافق‌نامه جدید تجارت دیجیتال بریتانیا و مالزی از جریان داده‌ها، همکاری در زمینه هوش مصنوعی و خدمات آنلاین پشتیبانی می‌کند.