about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

2016؛ سال حملات سایبری به محصولات اپل

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ بررسی‌های موسسه سیمنتک از افزایش شدید حملات بدافزاری به سیستم‌عامل‌های مک و iOS در یک سال اخیر خبر می‌دهد.
حملات مذکور در سه ماه پایانی سال 2014 رشد قابل‌توجهی داشت و از ژانویه سال 2015 به شدت اوج گرفته و در حوالی ماه مارس شاهد رکوردشکنی آن بودیم.
در مجموع میزان حملات بدافزاری به سیستم‌عامل iOS در سال 2015 دو برابر شده و تعداد رایانه‌های مک آلوده شده در سال 2015 نسبت به سال 2014 هفت برابر گردیده است.
البته میزان این حملات هنوز در مقایسه با حملات انجام شده به تلفن‌های هوشمند اندرویدی و همین‌طور سیستم‌عامل ویندوز چندان بالا نیست، اما رشد ناگهانی آن به خصوص در 18 ماه اخیر نگران کننده است.
علاوه بر افزایش استفاده از تولیدات اپل و به خصوص تلفن‌های هوشمند آیفون، یکی دیگر از عوامل رشد جذابیت محصولات این شرکت، گسترش استفاده از خدمات پرداخت همراه اپل پی است که انگیزه‌های مالی هکرها و کلاه‌برداران برای نفوذ به آیفون و رایانه‌های مک را افزایش داده است.

 

تازه ترین ها
قوانین
1405/05/11 - 11:37- هوش مصنوعي

قوانین سخت‌گیرانه هند برای پلتفرم‌ها

هند قوانین سخت‌گیرانه‌تری برای پلتفرم‌ها در مورد دیپ‌فیک هوش مصنوعی وضع کرد.

هشدار
1405/05/11 - 08:58- آسیا

هشدار امارات به مسافران برای در امان ماندن از حملات سایبری

رئیس شورای امنیت سایبری امارات به مسافران برای در امان ماندن از تهدیدات سایبری توصیه‌هایی کرد.

تلاش
1405/05/11 - 07:50- هوش مصنوعي

تلاش آمازون برای جلوگیری از هزینه‌های اضافی کارکنان در هوش مصنوعی

کارمندان آمازون ۱.۸ میلیون دلار برای هوش مصنوعی هزینه کردند و این شرکت قصد دارد جلوی هزینه‌های اضافی را بگیرد.