about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

1.500 برنامه مخرب در سیستم‌عامل مک

به گفته کارشناسان امنیت در روز دوشنبه (20 آوریل) نزدیک به 1.500 نرم‌افزار در آی‌فون‌ها (iPhones) و آی‌پدها (iPads) شامل یک آسیب‌پذیری هستند که سامانه حفاظت از ارتباطات را از بین برده و به هکرها اجازه می‌دهد که به این ارتباطات دسترسی داشته باشند.

گزارش کارشناسان نشان می‌دهد که این آسیب‌پذیری در سیستم‌عامل آی‌اواس بر روی کنفرانس‌های مهم امنیتی که به‌وسیله صحبت کردن از طریق تلفن همراه انجام می‌شود، فیلم‌های وب‌سایت فلیکستر (Flixster) و همچنین پایگاه اینترنتی راتن تومیتوز (Rotten Tomatoes) را تحت تأثیر خود قرار داده است. این آسیب‌پذیری در برنامه‌هایی که دارای کدهای منبع باز (open-source code) بودند، وارد شده و باعث فعال شدن قابلیت‌های شبکه می‌شود که زمینه سوءاستفاده هکرها از این آسیب‌پذیری را فراهم می‌کند.

کشف این آسیب‌پذیری باعث شد در هرجایی که در کدهای منبع باز ضعفی وجود داشته باشد، خطرات امنیتی به‌صورت جدی‌تری پیگیری شوند.

به گزارش سایت خبری ارز تکنیکا (Ars Technica)، باوجوداینکه شرکت‌های یاهو (Yahoo)، مایکروسافت و اوبر (Uber) این آسیب‌پذیری را در برنامه‌های خود از بین برده‌اند، اما بیش از 1.500 نرم‌افزار دارای این آسیب‌پذیری هستند. اوبر یک شرکت تولید نرم‌افزار در سان‌فرانسیسکو است. نرم‌افزار این شرکت سرویس هم‌سفری آنلاین است که مسافرین را با رانندگان مرتبط می‌سازد.

با توجه به این آسیب‌پذیری، یک هکر می‌تواند به‌صورت غیرقانونی به یک شبکه وای‌فای نفوذ کرده و از طریق آن، یک دستگاه را هدف قرار دهد. اگر دستگاه هدف دارای یکی از این برنامه‌های آسیب‌پذیر باشند، امکان آن وجود دارد که هکرها بتوانند موجب قطع شدن اینترنت و رمزگذاری آن شوند.

کارشناسان برای رفع مشکلات این آسیب‌پذیری، یک دستگاه جستجو ساختند که کاربران می‌توانند با جستجو در آن از برنامه‌های مخرب در سامانه خود مطلع و آگاه شوند.

تازه ترین ها
تغییر
1405/04/02 - 11:39- هوش مصنوعي

تغییر الگوهای اشتغال در ایالات متحده توسط هوش مصنوعی

شکاف فزاینده‌ای در رشد اشتغال بین مشاغل پرخطر و کم‌خطر، به‌ویژه پس از سال ۲۰۲۲، در بازار کار ایالات متحده وجود دارد.

هک
1405/04/02 - 10:37- جنگ سایبری

هک کانال رسمی شهردار مسکو با پیام‌های حامی اوکراین

هکرها کانال رسمی شهردار مسکو را برای ارسال پیام‌های طرفدار اوکراین هک کردند.

تصویب
1405/04/02 - 10:13- هوش مصنوعي

تصویب طرح ملی هوش مصنوعی در سرزمین‌های اشغالی

رژیم صهیونیستی طرح ملی هوش مصنوعی را با هدف تبدیل شدن به قدرت برتر فناوری تصویب کرد.