about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

۷۰ میلیون سیم‌کارت، بدون نظارت

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ محمود واعظی در همایش ملی حمایت از توسعه شبکه‌های اجتماعی بومی با بیان اینکه برخی فکر می‌کنند قرار است با توسعه شبکه‌های اجتماعی داخلی نظارت بر اطلاعات کاربران بیشتر شود درحالی‌که این کار با حکم قضایی در شبکه‌های خارجی هم قابل انجام است، اظهار کرد: در حال حاضر 60 ، 70 میلیون سیم‌کارت تلفن همراه در کشور وجود دارد اما مبنای نظارتی نداریم و کلاً سیاستی برای تحت نظر قرار دادن کاربران ارتباطی نداریم.

وزیر ارتباطات خاطرنشان کرد: نظارت بر کاربران تنها با حکم قانون صورت می‌گیرد. در کل مردم باید بدانند دستگاه‌های نظارتی چه در حوزه شبکه‌های اجتماعی داخلی و چه خارجی اگر نیاز باشد، نظارت می‌کنند.

واعظی با بیان اینکه در اسلام بومی‌سازی یک پدیده بوده تا با اندیشه و آداب سازگاری پیدا کند، گفت: شبکه‌های اجتماعی تهدید و فرصت را باهم آورده است و لذا مسئولان، رسانه‌ها و اندیشمندان باید برای تهدیدات آن راه‌حل پیداکرده و بر زمینه فرصت‌های آن بیفزاید.

وی تصریح کرد: جامعه در حال حاضر با شبکه‌های اجتماعی وارداتی مواجه است و یکی دو تا هم نیست؛ اگر بگوییم تلگرام و اینستاگرام را فیلتر می‌کنیم، تمام می‌شود خیر این‌گونه نیست.

او افزود: هرچند تا شبکه را فیلتر کنیم 10 برابر آن وجود دارد و سر برمی‌آورد. برای رونق شبکه‌های اجتماعی داخلی مردم باید متقاعد شوند که اگر از آن‌ها استفاده کنند تمامی مزایای استفاده از شبکه‌های اجتماعی خارجی را خواهند داشت.

وزیر ارتباطات با اشاره به دسترسی آزاد به اطلاعات گفت: دسترسی به اطلاعات را نمی‌توانیم محدود کنیم و دنبال این هم نبودیم تا مردم از محتوای سالم و بین‌المللی استفاده نکنند.

او درباره تسهیلاتی که قرار است به شبکه‌های اجتماعی داخلی داده شود نیز عنوان کرد: شبکه‌های خارجی نمی‌توانند در حال حاضر تبلیغات داشته باشند یا کارهای دولت الکترونیکی را انجام دهند. این در حالی است که چینی‌ها بخش قابل‌توجهی از کارهای بانکداری الکترونیکی‌شان را از طریق وی چت (نرم‌افزار خودشان) انجام می‌دهند.

وی خاطرنشان کرد: یک سال و نیم پیش حمایت از دو شبکه اجتماعی داخلی را داشتیم که یکی از آن‌ها وقتی به 200 هزار مشترک فعال رسید و وقتی دیگری به یک و نیم میلیون رسید، سرویسشان از دسترس خارج شد که نباید این‌گونه باشد.

تازه ترین ها
واگذاری
1405/04/02 - 10:02- آسیا

واگذاری حاکمیت دیجیتال ارمنستان به آذربایجان

ارمنستان اعلام کرد که طی یک توافق‌نامه، داوطلبانه حاکمیت دیجیتال را به آذربایجان واگذار می‌کند.

انتقاد
1405/04/02 - 09:45- تلگرام

انتقاد دوروف از مسدودسازی تلگرام در هند

بنیان‌گذار پیام‌رسان تلگرام تأکید کرد که این اقدام میلیون‌ها کاربر عادی را متضرر کرده و تأثیر چندانی در جلوگیری از افشای سؤالات امتحانی نداشته است.

ضربه
1405/04/02 - 09:43- جرم سایبری

ضربه بین‌المللی به شبکه بدافزاری مرتبط با گروه هکری روسی

نهادهای مجری قانون در چند کشور با اجرای یک عملیات مشترک بین‌المللی، شبکه بدافزاری مرتبط با گروه سایبری روسی موسوم به اویل کورپ را هدف قرار دادند.