about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

۵/۵ میلیون ایرانی «Clash of Clans» بازی می‌کنند

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ محمدحسن انتظاری در نشستی که شب گذشته 21 شهریورماه در حوزه بازی‌های رایانه‌ای برگزار شده بود، گفت: «تحولات در عرصه فضای مجازی بسیار پرشتاب و عمیق است و باید با برنامه‌ریزی‌های لازم از این تحولات عقب نیفتیم و آن را مدیریت کنیم.»

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فراوانی بازی‌های رایانه‌ای گفت: «حدود ۵.۵ میلیون نفر فقط مشغول یک بازی رایانه‌ای به نام «نبرد قبایل» (Clash of Clans) هستند و بیش از ۹۰ درصد بازی‌هایی که در کشور انجام می‌شود خارجی است.»

این آمار در حالی از سوی دبیر این شورا مطرح می‌شود که بازی‌های آنلاین این چنینی در تمام کشورها طی قوانین مشخص نظارتی و مالیاتی به فعالیت می‌پردازند. این در حالی است که در کشور ما بازی‌های این‌چنینی آزادانه فعالیت اقتصادی می‌کنند و سالانه رقم‌های هنگفتی ارز را از کشور ما خارج می‌کنند.

با توجه به جایگاه ویژه شورای عالی فضای مجازی و تأکید مقام معظم رهبری بر محوریت این شورا در زمینه فضای مجازی، انتظار می‌رود تا این شورا در سیاست‌گذاری و قانون‌گذاری بازی‌های رایانه‌ای نقش پررنگ‌تری را ایفا کند تا شاهد خروج ارز کشور به این راحتی نباشیم.

منبع: ایکنا

 

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/02 - 15:07- اروپا

افزایش حذف محتوای نفرت‌پراکنی آنلاین در اسپانیا

رصدخانه نژادپرستی و بیگانه‌هراسی اسپانیا، بیش از 31 هزار مورد نفرت‌پراکنی و محتوای تبعیض‌آمیز را در رسانه‌های اجتماعی شناسایی کرد.

تحلیل
1405/04/02 - 14:40- سایرفناوری ها

تحلیل بنیاد دیده‌بان اینترنت در مورد فناوری‌های تشخیص کودک‌آزاری

بنیاد دیده‌بان اینترنت، تحلیل جدیدی را برای شناسایی محتوای سوءاستفاده جنسی از کودکان منتشر کرده است.

محدودیت
1405/04/02 - 13:40- هوش مصنوعي

محدودیت استفاده از هوش مصنوعی در مدارس ابتدایی نروژ

نروژ استفاده از هوش مصنوعی مولد را در مدارس ابتدایی، به طور قابل توجهی محدود می‌کند.