about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در نخستین افتتاح پروژه‌های دولت سیزدهم به مناسبت بهمن ۱۴۰۰، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، اتصال ۱۰۰۰ روستای بالای بیست خانوار کشور به شبکه ارتباطی پایدار و پرسرعت را اعلام خواهد کرد.

به گزارش گروه بین الملل سایبربان؛ به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، آیین رونمایی از اتصال ۱۰۰۰ روستای بالای بیست خانوار کشور به شبکه ملی اطلاعات فردا با حضور عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و حضور ویدئوکنفرانسی جمعی از استانداران، فرمانداران، مقامات محلی و مدیران کل ارتباطات استانی برگزار می‌شود.

بر اساس آمارهای اخذ شده تاکنون ۳۲ هزار روستا و به عبارتی ۸۱ درصد روستاهای کشور به شبکه ارتباطی پایدار و پرسرعت متصل شده‏‌اند.

از مجموع قریب به ۴۰ هزار روستای بالای ۲۰ خانوار کل کشور، کیفیت اینترنت ۳۵۰۰ مناسب نیست و ۴۰۰۰ روستای دیگر هیچ اتصالی به شبکه ملی اطلاعات ندارند.


از ابتدای استقرار دولت سیزدهم تاکنون ۱۰۰۰ روستای کشور به شبکه پایدار و پرسرعت متصل شده‌اند و این روند همچنان تا پایان سال ۱۴۰۱ ادامه خواهد داشت.

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/02 - 15:07- اروپا

افزایش حذف محتوای نفرت‌پراکنی آنلاین در اسپانیا

رصدخانه نژادپرستی و بیگانه‌هراسی اسپانیا، بیش از 31 هزار مورد نفرت‌پراکنی و محتوای تبعیض‌آمیز را در رسانه‌های اجتماعی شناسایی کرد.

تحلیل
1405/04/02 - 14:40- سایرفناوری ها

تحلیل بنیاد دیده‌بان اینترنت در مورد فناوری‌های تشخیص کودک‌آزاری

بنیاد دیده‌بان اینترنت، تحلیل جدیدی را برای شناسایی محتوای سوءاستفاده جنسی از کودکان منتشر کرده است.

محدودیت
1405/04/02 - 13:40- هوش مصنوعي

محدودیت استفاده از هوش مصنوعی در مدارس ابتدایی نروژ

نروژ استفاده از هوش مصنوعی مولد را در مدارس ابتدایی، به طور قابل توجهی محدود می‌کند.