about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

شرکت مایم کست (Mimecast) که یک شرکت تأمین‌کننده امنیت ایمیل است و با مایکروسافت نیز همکاری دارد، هدف حمله سایبری قرار گرفت.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ شرکت مایم کست که یک شرکت تأمین‌کننده امنیت ایمیل است به‌تازگی اعلام کرد، هکرها محصولات این شرکت را سرقت کرده‌اند تا از مشتریان این شرکت جاسوسی کنند.

این شرکت گفت که از طریق محققان مایکروسافت از این حمله مطلع شده‌اند و این‌که یک مجرم حرفه‌ای و پیچیده گواهی که برای محافظت از ارتباط بین محصولات این شرکت و خدمات ابری مایکروسافت استفاده می‌شده را هک کرده است.

این شرکت در اطلاعیه خود مدعی شد؛ حدود 10 درصد از بیش از 36 هزار مشتری شرکت تحت تأثیر این حمله قرارگرفته‌اند و بر این باور است که تعداد کمی از کاربران به‌طور خاص هدف قرارگرفته‌اند.

سخنگوی شرکت، لورا بارنز (Laura Barnes) از اظهارنظر بیشتر خودداری کرد. وی گفت:

تحقیقات ما ادامه دارد و در حال حاضر چیز بیشتری برای به اشتراک‌گذاری نداریم.

شرکت مایم کست محصولات امنیت ایمیل گسترده‌ای ارائه می‌دهد مانند سیستم‌هایی که به مسدودسازی لینک‌های مخرب، حملات فیشینگ و هکرهایی که جعل هویت می‌کنند، کمک می‌کند.

سه کارشناس امنیت سایبری که خواستند هویتشان فاش نشود مدعی شدند، بر این باورند هکرهایی که این حملات را انجام دادند همان گروهی هستند که شرکت سولار ویندز را هک کردند و اطلاعات بسیاری از سازمان‌های دولتی آمریکا را به سرقت بردند.

حمله سایبری به شرکت سولار ویندز که ماه گذشته افشا شد، یکی از بلند کشنده‌ترین جاسوسی‌های سایبری است که تاکنون کشف‌شده است. آژانس‌های اطلاعاتی آمریكا روسیه را مقصر دانسته‌اند و این کشور بارها این اتهامات را رد كرده است.

منبع:

تازه ترین ها
تغییر
1405/04/02 - 11:39- هوش مصنوعي

تغییر الگوهای اشتغال در ایالات متحده توسط هوش مصنوعی

شکاف فزاینده‌ای در رشد اشتغال بین مشاغل پرخطر و کم‌خطر، به‌ویژه پس از سال ۲۰۲۲، در بازار کار ایالات متحده وجود دارد.

هک
1405/04/02 - 10:37- جنگ سایبری

هک کانال رسمی شهردار مسکو با پیام‌های حامی اوکراین

هکرها کانال رسمی شهردار مسکو را برای ارسال پیام‌های طرفدار اوکراین هک کردند.

تصویب
1405/04/02 - 10:13- هوش مصنوعي

تصویب طرح ملی هوش مصنوعی در سرزمین‌های اشغالی

رژیم صهیونیستی طرح ملی هوش مصنوعی را با هدف تبدیل شدن به قدرت برتر فناوری تصویب کرد.