about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

یکی از بزرگترین هکرهای انگلیسی به دام افتاد

یک فرد انگلیسی به اتهام حمله سایبری به دو بانک لوید و بارکلی انگلیس، به‌تازگی از آلمان، به انگلستان بازگشت داده شد تا در این کشور، مورد محاکمه قرار بگیرد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ حمله‌ای که این فرد به دو بانک بزرگ انگلیس انجام داد، ترکیبی از حملات اختلال سرویس توزیع‌شده و باج‌خواهی سایبری بوده و برای مدتی عملکرد دو بانک را با اختلال مواجه کرده است. این فرد در اعترافات خود، بیان داشته که قادر است با بهره‌گیری از نوعی بدافزار، کنترل رایانه‌ها در سراسر دنیا را بر عهده بگیرد و به‌راحتی می‌تواند بات نت‌های متعددی را طراحی کرده و برای این موضوع، از آن‌ها استفاده کند.

در اثر حملاتی که این فرد به بانک‌های انگلیسی انجام داده، بانک لوید 190 هزار پوند و بانک بارکلی، 146 هزار پوند، با خسارت مواجه شده‌اند.

در بخش دیگری از اتهامات واردشده به این فرد، وی متهم است که با استفاده از ایمیل‌های آلوده، 1.5 میلیون رایانه در نقاط مختلف جهان آلوده کرده و از آن‌ها، برای انجام حملات اختلال سرویس توزیع‌شده، استفاده کرده است. علاوه بر این، این فرد متهم به انجام حملات سایبری به برخی از شبکه‌های مخابراتی از جمله MTN در کشور لیبریا نیز هست.

این فرد، تابعیت انگلیسی و اسرائیلی دارد و تاکنون موفق شده با استفاده از دانش و تجهیزات فراوانی که در اختیار داشته، حملات متعددی را انجام دهد. هنوز مشخص نیست که دستگاه قضایی انگلستان، چه حکمی برای او صادر خواهد کرد.

انگلستان، از ماه‌ها پیش، نسبت به ناامنی و ضعف سامانه‌های دولتی و خصوصی خود هشدار داده و اعلام کرده که با مهاجمان سایبری به این کشور، برخورد محکمی خواهد کرد.

تازه ترین ها
گسترش
1405/04/23 - 15:05- اروپا

گسترش امنیت سایبری و تاب‌آوری ارمنستان توسط اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا حمایت از امنیت سایبری و تاب‌آوری ارمنستان را گسترش می‌دهد.

قوانین
1405/04/23 - 12:05- اروپا

قوانین سخت‌گیرانه در مورد تبلیغات کلاهبرداری توسط آفکام

سازمان تنظیم‌کننده مقررات رسانه‌ای بریتانیا قوانین سخت‌گیرانه‌تر در مورد تبلیغات کلاهبرداری پیشنهاد داد.

راه‌اندازی
1405/04/23 - 10:48- هوش مصنوعي

راه‌اندازی سیستم آزمون دانشگاهی دیجیتال در یونان

وزارت مدیریت دیجیتال و هوش مصنوعی یونان و دانشگاه ارسطو تسالونیکی یک سیستم آزمون دیجیتال دانشگاهی راه‌اندازی کرده‌اند.