about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

انتشار شده در تاریخ

یورو 2016؛ افزایش جرائم سایبری

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ امروزه مجرمان اینترنتی با سوء استفاده از نام یورو 2016، فعالیت مخرب خود را اجرا می‌کنند. بر اساس آزمایش‌های صورت گرفته توسط آزمایشگاه SmartWire مهاجمان با استفاده از گوشی‌های هوشمند موفق به اجرای فعالیت مخرب خود شده‌اند. وب‌سایت‌های مخرب شناسایی‌شده نشان می‌دهد که بیشتر فعالیت‌های هکری از فرانسه کنترل و راه‌اندازی شده‌اند.

در طول دوره تحقیق و بررسی که محققان انجام دادند، به این نتیجه رسیدند که این‌گونه فعالیت‌ها روز به روز با نزدیک شدن به پایان مسابقات و نیاز کاربران برای مطلع شدن از نتیجه بازی‌ها، بیشتر و بیشتر می شوند.

شرکت طراح نرم‌افزار این دوره از بازی‌های یورو، مدعی است که نرم‌افزار طراحی‌شده از امنیت بالایی برخوردار است؛ اما ظاهرا مهاجمان موفق شدند با دسترسی به این نرم‌افزار اطلاعاتی مانند نام کاربری، رمز عبور، آدرس و شماره تلفن کاربرانی که از نسخه‌های اندروید و IOS  این نرم افزار استفاده می‌کنند را به سرقت ببرند.

نرم‌افزار نام‌برده شده تابه‌حال بیش از 100 هزار بار از فروشگاه گوگل توسط کاربران دریافت شده است که به‌عنوان یک امتیاز بسیار بالا برای طراحان این شرکت به شمار می‌رود. این در حالی است که استفاده از نرم‌افزار فیفا هم مانند نرم‌افزار ارائه‌شده توسط یورو دارای مشکلاتی است که کاربران با آن مواجه می‌شوند.

پل فارینگتون مدیر EMEA در گفتگو با خبرنگاران گفت امروزه هکرها به‌طور مداوم درصدد طراحی مطالب جذاب برای کاربران هستند که مخاطب را به خود جذب می‌کند. در حال حاضر بسیاری از سازمان‌ها به این رسیده‌اند که برای کاهش تهدیدات تلفن‌های همراه باید از لیست‌های سیاه برای جلوگیری از دسترسی هکرها استفاده کنند.

همچنین وی در ادامه افزود کارشناسان امنیتی بر این عقیده‌اند که امروزه مجرمان سایبری برای پیش بردن فعالیت مخرب خود از حملات طراحی‌شده توسط شبکه‌های اجتماعی و ارسال ایمیل استفاده می‌کنند. این اقدام مهاجمان از طریق حملات فیشینگ با ارسال لینک‌های آلوده صورت می‌گیرد.

تازه ترین ها

لهستان: رسانه‌های اجتماعی متحد خاموش روسیه هستند

وزیر امور دیجیتال لهستان اعلام کرد که رسانه‌های اجتماعی متحد خاموش روسیه محسوب می‌شوند.

گسترش
1405/07/29 - 17:34- هوش مصنوعي

گسترش تبلیغات در چت‌جی‌پی‌تی به ۲۶ کشور دیگر

اوپن‌اِی‌آی در تلاشی برای افزایش درآمد، تبلیغات در چت‌جی‌پی‌تی را به ۲۶ کشور دیگر گسترش می‌دهد.

دگرگونی
1405/07/29 - 16:33- آسیا

دگرگونی صنعت خودرو با نرم‌افزار و فناوری دیجیتال

نتایج یک نظرسنجی نشان می‌دهد که مدیران صنعت خودرو انتظار دارند نرم‌افزار و رشد بازار چین، این بخش را تا سال ۲۰۳۵ دگرگون کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.