about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

گوگل دیسکاور فیلتر شد

به‌نظر می‌رسد که در ادامه‌ی روند فیلترینگ سرویس‌ها و اپ‌های خارجی، فید خبری هوشمند گوگل دیسکاور نیز از دسترس خارج شده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ در ادامه‌ی روند فیلترینگ اپ‌ها و سرویس‌های پرکاربرد، به‌نظر می‌رسد که سرویس فید خبری هوشمند گوگل، موسوم به Google Discover نیز از دسترس خارج شده است. بررسی‌‌های نشان می‌دهد که هم‌اکنون بر بستر اینترنت موبایل و اینترنت ثابت، دیگر نمی‌توان بدون تغییر IP، فهرست محتوایی گوگل دیسکاور را به‌روز کرد.

فید خبری گوگل دیسکاور براساس علاقه‌مندی‌های کاربر و فعالیت‌های او بر بستر وب، محتوای دلخواه او را به‌طور هوشمند از فضای اینترنت گردآوری می‌کند و دراختیار او می‌گذارد. فیلترینگ گوگل دیسکاور هم دسترسی کاربر به محتوای دلخواهش را دچار مشکل می‌کند و هم آمار بازدید وب‌سایت‌های داخلی را به‌طور چشم‌گیری کاهش می‌دهد.

در چند وقت گذشته تعداد زیادی از اپ‌ها و سرویس‌های خارجی پرکاربرد از دسترس کاربران داخل کشور خارج شده است که از جمله‌ی مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به واتساپ و اینستاگرام اشاره کرد. از سوی دیگر موارد حیاتی دیگری همچون فروشگاه اپلیکیشن گوگل و سرویس نقشه‌ی آن نیز فیلتر شده‌اند.

منبع:

تازه ترین ها
قوانین
1405/05/11 - 11:37- هوش مصنوعي

قوانین سخت‌گیرانه هند برای پلتفرم‌ها

هند قوانین سخت‌گیرانه‌تری برای پلتفرم‌ها در مورد دیپ‌فیک هوش مصنوعی وضع کرد.

هشدار
1405/05/11 - 08:58- آسیا

هشدار امارات به مسافران برای در امان ماندن از حملات سایبری

رئیس شورای امنیت سایبری امارات به مسافران برای در امان ماندن از تهدیدات سایبری توصیه‌هایی کرد.

تلاش
1405/05/11 - 07:50- هوش مصنوعي

تلاش آمازون برای جلوگیری از هزینه‌های اضافی کارکنان در هوش مصنوعی

کارمندان آمازون ۱.۸ میلیون دلار برای هوش مصنوعی هزینه کردند و این شرکت قصد دارد جلوی هزینه‌های اضافی را بگیرد.