about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

گوگل خون کاربران خود را می‌خواهد

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ ساعت موردنظر با ارسال گاز مخصوص روی پوست مقدار تعریف‌شده‌ای از خون کاربر را گرفته و سپس به‌طور خودکار داخل محفظه‌ای ارسال می‌شود تا ضمن خواندن میزان قند، تحلیل موردنظر را روی دیتابیس تعریف‌شده ذخیره کند.
البته یکی از کارهایی که این ساعت هوشمند انجام خواهد داد، گرفتن قند خود است، اما ممکن است سایر آزمایش‌های پزشکی را نیز با دریافت خون انجام دهد.
سوزن‌های تعریف‌شده و نحوه دریافت خود برخلاف دستگاه اندازه‌گیری قند خون که در بازار موجود است، فرق داشته و بنابراین درد کمتری احساس خواهد شد.
گوگل با مشارکت کمپانی Novartis در حال ساخت لنزهای هوشمند است که به‌صورت بی‌سیم به تلفن هوشمند وصل شده تا قند خون را اندازه‌گیری کند و ممکن است از این لنز برای افرادی که چشمشان ضعیف است نیز استفاده شود.
با قرار دادن تراشه‌های ویژه و یا لنز دوربین، ممکن است استفاده دیگری نیز از این نوع ابزار دیجیتال شود.

 

تازه ترین ها
نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.

محدودیت‌های رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۳ سال در اروپا

یک هیئت ویژه کمیسیون اروپا محدودیت‌های رسانه‌های اجتماعی را برای افراد زیر ۱۳ سال توصیه کرد.