about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

وزرای امور خارجه کشور های گروه جی7، روز 22 آوریل در کانادا به بررسی تهدیدات روسیه، ایران و کره شمالی، پرداختند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ بر اساس اخبار منتشر شده، وزرای خارجه گروه جی 7، یکشنبه  هفته گذشته، مورخ 22 آوریل، به منظور بررسی تهدیدات روسیه، ایران و کره شمالی، در تورنتو کانادا با یکدیگر ملاقات کرده اند. از مهم ترین مباحث مطرح شده در این نشست، می توان به مسئله مبارزه با تروریسم و امنیت سایبری اشاره کرد.

وزرای خارجه و مقامات ارشد امنیتی هفت قدرت صنعتی جهان، یعنی آلمان، فرانسه، ایتالیا، ژاپن، بریتانیا و ایالات متحده آمریکا و کانادا، نشست یاد شده را به میزبانی کریستیا فریلند (Chrystia Freeland)، وزیر امور خارجه کانادا، برگزار کردند. به عقیده بسیاری از کارشناسان علوم سیاسی، دیدار اخیر، مقدمه ای برای اجلاس سران کشور های جی7 در ماه ژوئن به شمار می رود که در ایالت کبک کانادا برگزار خواهد شد.

از دیگر محور های مهم این گفتگو ها می توان به مسئله توسعه طلبی ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، امکان خروج ترامپ از توافق هسته ای با ایران و خلع سلاح هسته ای کره شمالی اشاره کرد.
 

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/02 - 15:07- اروپا

افزایش حذف محتوای نفرت‌پراکنی آنلاین در اسپانیا

رصدخانه نژادپرستی و بیگانه‌هراسی اسپانیا، بیش از 31 هزار مورد نفرت‌پراکنی و محتوای تبعیض‌آمیز را در رسانه‌های اجتماعی شناسایی کرد.

تحلیل
1405/04/02 - 14:40- سایرفناوری ها

تحلیل بنیاد دیده‌بان اینترنت در مورد فناوری‌های تشخیص کودک‌آزاری

بنیاد دیده‌بان اینترنت، تحلیل جدیدی را برای شناسایی محتوای سوءاستفاده جنسی از کودکان منتشر کرده است.

محدودیت
1405/04/02 - 13:40- هوش مصنوعي

محدودیت استفاده از هوش مصنوعی در مدارس ابتدایی نروژ

نروژ استفاده از هوش مصنوعی مولد را در مدارس ابتدایی، به طور قابل توجهی محدود می‌کند.