about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

یک شرکت امنیت ایمیل اسرائیلی، 15 میلیون دلار برای گسترش مراکز خود در اروپا و آسیا هزینه می‌کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ شرکت امنیت ایمیل اسرائیلی «IronScales»، مبلغ 15 میلیون دلار برای کمک به گسترش جهانی هزینه می‌کند. این کار باعث 2 برابر شدن کارمندان در مراکز آمریکای شمالی در آتلانتا تا پایان سال 2020 خواهد شد.

با بازگشت مدیریت سرمایه‌گذاری «K1»، دور دوم کل سرمایه خارجی شرکت مستقر در تل‌آویو تا 25 میلیون دلار افزایش دارد. این شرکت اسرائیلی به لطف برنامه‌ای که به درآمد جهانی شرکت و رسیدن به هزار مشتری کمک کرده، در کمتر از 2 سال درآمدی بیش از 3 برابر داشته است.

پلتفرم خودکار شرکت از هوش انسانی و یادگیری ماشینی برای جلوگیری و شناسایی فیشینگ تشکیل شده است؛ فیشینگ، یک شیوه کلاهبرداری از طریق ایمیل است که در آن مجرمان از لینک‌های به نظر قانونی برای دریافت اطلاعات شخصی و مالی افراد استفاده می‌کنند.

ایال بنیشتی (Eyal Benishti)، سرمایه‌گذار و مدیرعامل شرکت گفت : «با وجود اینکه ایمیل فیشینگ قدیمی‌ترین و قابل تشخیص‌ترین روش حمله سایبری است، اما همچنان به عنوان یک مسئله بسیار پیچیده مطرح می‌شود که به هوش صنوعی و انسانی برای تأثیر مثبت و وضعیت امنیتی سازمان نیاز دارد.

بنیشتی ضمن توضیح دلایل خود برای انتخاب آتلانتا و حضور بسیاری شرکت‌های خارجی در این شهر اظهار داشت:

آب و هوای اینجا ما را به یاد خانه‌مان در اسرائیل می‌اندازد. ما به دلیل هزینه پایین کسب و کار، فرودگاه بین‌المللی، تعداد زیادی شرکت‌های «Fortune 1000» و دسترسی به افراد مستعد در دانشگاه جورجیا و دیگر کالج‌ها جذب این منطقه شدیم.

آتلانتا، قطب محکمی در حوزه امنیت سایبری محسوب می‌شود و شرکت های اسرائیلی را به این بخش – به‌ویژه ورود نمایندگان رؤسای شهری و ایالتی به شهر در سال 2014 – جذب کرده است.

سال گذشته شرکت «Cyber 2.0» در تل‌آویو یک چالش هکری 100 هزار دلاری در آتلانتا راه‌اندازی کرد و متعهد به پرداخت هزینه به هر فردی با توانایی تخریب سیستم‌های شرکت شد.

جامعه قدرتمند شرکتی در شهر به دلیل محافظت از دیگر شرکت‌ها در زمان افزایش آسیب‌پذیری با این شرکت اسرائیلی همراه شد. شرکت همچنین قصد دارد تا از سرمایه‌گذاری جدید خود برای گسترش در اروپا و آسیا استفاده کند.

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.