about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ نیروی دریایی ایالات‌متحده، همچنان به ساخت و تجهیز تسلیحات الکترونیکی خود ادامه می‌دهد و در این راستا، به‌تازگی قراردادی به ارزش 49 میلیون دلار با سه پیمانکار امور دفاعی این کشور، برای نصب تجهیزات جنگ الکترونیک سطحی جدید روی چند مدل از کشتی‌های خود و ارتقاء تجهیزات قدیمی به امضاء رسانده است.
این قرارداد شامل ساخت و توسعه کشتی‌ها و تسلیحات جایگزین جنگ الکترونیک، ارائه خدمات صنعتی نظیر پیش‌تولید و ساخت بسترهای نرم‌افزاری، توسعه تجهیزات و سامانه‌های موجود و نصب و راه‌اندازی تجهیزات دریایی مدرن و به روز است. بر اساس آمار منتشر شده، 87.8 درصد از مفاد این قرارداد، در مورد کشتی‌های متعلق به نیروی دریایی آمریکا است و علاوه بر آن، بخش قراردادهای فروش خارجی نیروی دریایی نیز، از آن بهره‌مند خواهد شد. در همین راستا، کشتی‌های فروخته شده به عربستان سعودی با 4.8 درصد، تایوان با 5.3 درصد و فیلیپین با 2.1 درصد، جزو کشتی‌هایی خواهند بود که بر اساس این قرارداد، شامل نوسازی و بازسازی تجهیزات جنگ الکترونیک خواهند شد. قرار است تا این طرح جدید تا سپتامبر 2020 تکمیل شود.
بخش‌های مختلف دولتی و نظامی در آمریکا، طی سال‌های گذشته، میلیاردها دلار در زمینه جنگ الکترونیک سرمایه‌گذاری کرده و تلاش می‌کنند تا تجهیزات خود را به‌روزرسانی کنند. پیش‌تر نیز ارتش آمریکا، قراردادی به ارزش 248.8 میلیون دلار را با 16 صنعت مختلف در این کشور به امضا رساند تا تجهیزات و حس‌گرهای جدید جنگ الکترونیک تولید کنند.

 

تازه ترین ها
استفاده
1405/05/14 - 17:58- هوش مصنوعي

استفاده کودکان استرالیایی از دستیاران هوش مصنوعی

طبق یافته‌های کمیسر ایمنی الکترونیکی استرالیا، اکثر کودکان استرالیایی از دستیاران هوش مصنوعی استفاده کرده‌اند.

تأمین
1405/05/14 - 17:03- آسیا

تأمین برق از منابع غیر فسیلی در چین

چین تا سال ۲۰۳۰ نیمی از برق خود را از منابع غیر فسیلی تأمین خواهد کرد.

دسترسی
1405/05/14 - 16:36- آمریکا

دسترسی رایگان به سرویس امنیت هوش مصنوعی در ایالات متحده

شرکت آی‌بی‌ام سرویس امنیت هوش مصنوعی را به‌صورت رایگان در اختیار صدها مؤسسه آمریکایی قرار می‌دهد.