about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

انتشار شده در تاریخ

گسترش حمله باج افزاری خطرناک

مرکز مدیریت امداد و هماهنگی عملیات رخدادهای رایانه ای از گسترش حمله سایبری یک باج افزار در کشور خبر داد و اعلام کرد: سیستم های سازمانی آماده پیشگیری و مقابله با این باج گیر باشند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ مرکز ماهر با هشدار در خصوص گسترش حملات باج افزاری «GandCrab v۴ » اعلام کرد: آمار گزارش های رسیده و نتایج امدادهای انجام گرفته حاکی از گسترش حملات باج افزاری نسخه چهارم باج افزار خطرناک ‫GandCrab به کاربران در سراسر کشور است.

این باج افزار روش های گوناگونی از نفوذ به سیستم از جمله ضعف در پیکربندی سرویس پروتکل از راه دور (ریموت دسکتاپ -‫RDP) و پیوست هرزنامه ها و اکسپلویت کیت ها را در حملات خود استفاده می‌کند.

براین اساس لازم است مدیران فناوری اطلاعات ادارات و شرکت‌ها آمادگی پیشگیری و مقابله با این باج افزار را داشته باشند.

این باج افزار از ابتدای پیدایش خود تاکنون ۴ نسخه متفاوت داشته و در سطح جهانی نیز خسارت‌های بسیاری ایجاد کرده است.

تحلیل‌های انجام گرفته تاکنون در فضای سایبری کشور حاکی از آن است که بیشتر قربانیان از طریق ضعف در تنظیمات پروتکل RDP به این باج‌افزار مبتلا شده‌اند. این در حالی است که مواردی از آلوده‌شدن در اثر دیگر روش‌های نفوذ از جمله پیام‌های جعلی و اکسپلویت کیت موسوم به FallOut نیز مشاهده شده است.

تازه ترین ها

محدودیت‌های شبانه استفاده از رسانه‌های اجتماعی برای نوجوانان

بریتانیا محدودیت‌های پیش‌فرض رسانه‌های اجتماعی را برای نوجوانان در طول شب در نظر گرفته است.

حمله
1405/04/24 - 15:37- جرم سایبری

حمله سایبری به غول مواد غذایی ژاپن

حمله سایبری به شرکت نیکیری، بزرگ‌ترین تأمین‌کننده مواد غذایی منجمد در ژاپن، نگرانی‌هایی را درباره اختلال در زنجیره تأمین مواد غذایی این کشور ایجاد کرده است.

سرقت
1405/04/24 - 15:28- جرم سایبری

سرقت سوابق پزشکی بیماران در حمله سایبری به شبکه درمانی استرالیا

شبکه درمانی پارتنرد هلث که ده‌ها مطب پزشکان عمومی و کلینیک‌های تخصصی سرطان پوست را در سراسر استرالیا اداره می‌کند، از وقوع یک حمله سایبری گسترده و سرقت اطلاعات پزشکی و شخصی بیماران خبر داد.