about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت آمریکا و FBI گزارش مشترکی را در رابطه با آسیب پذیری های امنیتی محصولات شرکت فورتینت منتشر کردند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ آژانس امنیت سایبری و امنیت زیر ساخت آمریکا ( CISA) و FBI طی گزارشی مشترک اعلام کردند که گروه های هکری حرفه ای در حال اسکن و بررسی محصولات آسیب پذیر شرکت Fortinet هستند. 
طبق این گزارش، احتمالا هدف هکرها از اسکن این آسیب پذیری ها، دسترسی به سرویس های شبکه ای دولتی، تجاری و فناوری محور باشد.


این گروه های هکری حرفه ای که FBI و CISA نتوانسته اند آن ها را شناسایی کنند، در دو سال اخیر به دنبال سه آسیب پذیری در سیستم عامل FortiOS بوده اند. 


یکی از این آسیب پذیری ها CVE-2018-13379 بود که در می 2019 از بین رفت. آسیب پذیری دوم در جولای 2019 و آسیب پذیری سوم نیز در جولای 2020 از بین رفتند.
هر کدام از این آسیب پذیری ها نسخه های مختلفی از سیستم عامل FortiOS را تحت الشعاع قرار دادند. 


FBI و CISA معتقدند بهترین راهکار مقابله با این آسیب پذیری ها، به روز رسانی آن ها و استفاده از تکنیک های امنیتی مختلف می باشد. 


گروه های هکری ممکن است با استفاده از این آسیب پذیری ها به شبکه و زیر ساخت های حیاتی بخش های مهم دسترسی پیدا کنند و دست به حملات سایبری مختلف مانند رمز گذاری داده ها یا استخراج داده ها بزنند. 


 

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/02 - 09:22- آسیا

افزایش حملات سایبری همزمان با جهش دیجیتال امارات

رشد سریع دیجیتال امارات، تهدیدات سایبری فزاینده‌ای را به دنبال دارد، زیرا شرکت‌ها به سمت استراتژی‌های اولویت بازیابی حرکت می‌کنند.

حمله جدید فیشینگ از طریق اسناد جعلی واتس‌اپ

حمله فیشینگ واتس‌اپ از اسناد تجاری جعلی برای هک کردن رایانه‌های شخصی استفاده می‌کند.

هشدار
1405/04/02 - 08:44- هوش مصنوعي

هشدار امنیتی گروه پنج چشم درباره نسل تازه هوش مصنوعی

گروه اطلاعاتی پنج چشم (Five Eyes) در مورد تهدیدات مدل‌های جدید هوش مصنوعی هشدار داد.